Csemeték a Buckingham-palota erkélyén: Friss fotón Sarolta és György herceg

Forrás: AFP -
Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem meglepő, hogy a 13 hónapos Sarolta hercegnő és a bátyja, György ellopták a show-t Londonban.

A kis Sarolta és György herceg dédnagymamájuk, II. Erzsébet hivatalos születésnapi ünnepségén vettek részt, ahol a királyi család többi tagjával együtt ők is megtekinthették a légi szemlét a palota erkélyéről. Charlotte ráadásul mindezt először tehette meg, és nagyon cuki volt:

Forrás: AFP

És persze a büszke szülők, Vilmos és Katalin is a fotósok kedvence volt:

Forrás: AFP

Egyszerűen imádni valók:

Forrás: AFP
Óriásira nőtt a csodaszép Reese Witherspoon fia, Deaconhttp://www.life.hu/csalad/20160611-oriasira-nott-a-csodaszep-reese-witherspoon-szineszno-fia-deacon.htmlA színésznő gyermekei úgy nőnek, mint a gomba.Család--Nagy az öröm Zsurzs Katiéknál: Megszületett a negyedik unokája!http://www.life.hu/csalad/20160611-zsurzs-katieknal-nagy-az-orom-megszuletett-a-muveszno-negyedik-unokaja.htmlNégyunokás nagymama lett Zsurzs Kati. A színésznő boldogsága határtalan, mert három fiú után kislány érkezett a családba. A kis Panka jú­nius 3-án született, és világra jöttét büszke nagyija pont úgy ünnepli meg, ahogy a többi gyerkőcét. Család--Kipurcant a bébicsősz - Eszement történetek bébiszitterekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160608-ot-meglepo-es-furcsa-tortenet-a-bebiszitterkedesrol.htmlA nyugati országokban nagy hagyománya van a bébicsőszködésnek, Magyarországról is sok fiatal próbálja ki magát külföldi családoknál gyermekfelvigyázóként. Van, hogy a gyerek és a bébiszitter között örök barátság köttetik, de van, hogy a gyerekcsőszködésből pokoli kaland lesz. Család--Gyermeke született a meddőnek hitt 43 éves nagymamánakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-gyermeke-szuletett-a-meddonek-hitt-43-eves-nagymamanak-alison-dentnek.htmlEnnél nagyobb meglepetés nem is érhette volna Alison Dentet, aki jelenlegi párjával már rég lemondott arról, hogy gyermeke szülessen. Család--Gönczi Gábor jó apja szeretne lenni a kisfiánakhttp://www.life.hu/csalad/20160610-gonczi-gabor-alig-varja-hogy-edesapa-legyen-jo-szulo-akar-lenni-a-musorvezeto.htmlA Tények műsorvezetője hamarosan édesapa lesz. Persze határtalan a boldogság, hiszen a tévés már régóta szeretett volna családot alapítani. Család--A közösségi média ráébresztett, hogy nem vagyok szuperhős - Levél a Facebook-anyukákhozhttp://www.life.hu/csalad/20160608-facebookon-minden-anyuka-tokeletesnek-tunik.htmlA Facebook olyan, mint a tükör az elvarázsolt kastélyban: valódi énünk egy eltúlzott változatát reprezentáljuk rajta. Mindenki szép, mindenki sikeres, mindenki boldog és elégedett az életével. A valóság azonban ennél sokkal árnyaltabb és gyakran bizony keserűbb. Az alábbi levelet egy édesanya írta, aki az elmúlt időben sokat tanult a közösségi média látszatvilágából. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.