Lajtai Kati különleges nevet választott a kisfiának: íme, a végeredmény!

Lajtai Kati név család csöppség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már nagyon várja kisfia születését, aki nyár közepén láthatja meg a napvilágot.

A Crystal zenekar egykori énekesnője állítása szerint nem babonás, azonban egyelőre nem akarja elárulni születendő kisfia nevét. Annyit azonban megosztott, hogy egy családi kötődést vett alapul a névválasztásnál: mivel édesanya észt, ezért egy olyan nevet választott, ami Észtországban is van.

Schwarzenegger házasságon kívül született fia szakasztott az apjahttp://www.life.hu/csalad/20160711-schwarzenegger-hazassagon-kivul-szuletett-fia-szakasztott-az-apja.htmlArnold Schwarzenegger házasságon kívül született fia lehetne a legújabb Terminátor, hiszen megszólalásig hasonlít világhírű apjára. Leszámítva a hosszú loknijait. CsaládOrigoAnya-lánya szelfi: Reese Witherspoon lánya csodaszép!http://www.life.hu/csalad/20160709-reese-witherspoon-es-ryan-phillippe-lanya-ava-csodaszep.htmlNem először írunk arról, hogy a színésznő lánya igazi nővé cseperedett, és hogy nagyon hasonlít a mamájára. Most viszont olyan anya-lánya fotót posztoltak, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül.Család--„Mindennap üzenetet küldök neki” - Íme, Liptai Claudia friss pocakfotójahttp://www.life.hu/csalad/20160708-liptai-claudia-ujabb-terhesfotoja-erzelmes-uzenettel-minden-nap-gyenged-uzenetet-kuldok-neki.htmlA gyönyörű kismama egy pillanatra sem takargatja gömbölyödő pocakját, sőt. Liptai Claudia egy passzos ruhában mutatta meg, mekkorára nőtt már a hasa. CsaládOrigoCurtis apa lesz? Nagyon jól áll a kezében a kisbabahttp://www.life.hu/csalad/20160707-curtis-rapper-kisbabas-kepet-tett-fel-az-instagramra.htmlCurtis nemrég egy kisbabával a kezében fotózkodott - persze rögtön megindultak a találgatások arról, hogy vajon a zenész is hamarosan apuka lesz?CsaládOrigoHírhedt drogbárók luxusban lubickoló gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160706-drogbarok-gyerekei-luxus-eletet-elnek.htmlVan, aki szégyelli, próbál megszabadulni szülei árnyékától, és új életet kezdeni. Van, aki büszke apja kétes hírnevére, és lubickol a bűnözéssel teremtett luxusban. Következzenek a leghírhedtebb drogbárók kicsit sem nyomorgó csemetéi. Család--Így kösd le a gyereket az utazás alatt - Izgalmas játékokhttp://www.life.hu/csalad/20160704-gyerekjatekok-utazashoz.htmlNyüglődés, hisztizés, kiborulás – ha indultál már vakációzni gyerekkel, akkor biztosan te is tudod, milyen nehéz egy hosszabb utazás során a kocsiban lekötni a gyereket. Pedig csak néhány unaloműző játékra van szükség, és a hosszú órák pillanatok alatt tovaszállnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.