Tess Holiday is kiáll a nyilvánosan szoptató anyukák mellett

szoptatás Tess Holiday plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvános szoptatás legalább annyira megosztja a sztárokat, mint a hétköznapi embereket. Ezúttal a népszerű plus-size modell fotóztatta magát szoptatás közben. 

Szépítők dolgoznak Tess Holiday-en, miközben ő kisbabáját szoptatja - az újdonsült édesanya is csatlakozik Gisele Bündchenhez és Karolina Kurkovához, akik hozzá hasonlóanmegmutatták magukat szoptatás közben.

Forrás: Instagram/tessholiday

A plus size modell képét Gisele Bündchen egykori fotója ihlette: a brazilok sztárja 2013-ban mutatta meg magát egy hasonló szituációban.

Tess a képet azért osztotta meg követőivel, hogy felhívja a figyelmet a világ legtermészetesebb dolgára, és arra, hogy dolgozó nőként és anyaként, csecsemővel is helyt lehet állni a világban. No persze ehhez azért nem árt egy ilyen csapat sem...

"Az csak 72 óra, az magának nem lesz elég semmire" - bántalmazott nők a rendszer fogságábanhttp://www.life.hu/csalad/20160714-nane-egyesulet-segelyvonala-interju-horvath-evaval.htmlA legóvatosabb becslések szerint hazánkban hetente legkevesebb egy nő hal bele a családon belüli erőszakba és az adatok szerint minden ötödik nőt rendszeresen bántalmazza a partnere. A bántalmazott gyerekek számáról nincs pontos adat, de a becslések szerint hazánkban több százezer olyan gyerek él, aki hozzátartozó által elkövetett testi, lelki vagy szexuális erőszak áldozata. Az áldozatok a legtöbb esetben nem mernek feljelentést tenni, de van, hogy a rendőrség beszéli le őket erről. Nem csoda, hogy van, akinek a NANE Egyesület ingyenesen hívható segélyvonala az egyetlen mentsvára. CsaládThinkstockNyílt levél egy feleséghez, aki nem akar dolgozni, és hagyja, hogy a férje halálra gürcölje magáthttp://www.life.hu/csalad/20160713-nyilt-level-egy-feleseghez-aki-nem-akar-dolgozni-de-hagyja-hogy-a-ferje-halalra-gurcolje-magam.htmlVannak olyan, a társadalom által elfogadott, sőt gyakran megkövetelt nemi szerepek, amelyek felett rég eljárt az idő, amelyek a 19. században tényleg reálisak voltak, ám mára csak felesleges frusztrációt okoznak nőknek és férfiaknak egyaránt. Család--Így fickándozik Csobot Adél és Istenes Bence kisfia - Videó!http://www.life.hu/csalad/20160714-igy-fickandozik-csobot-adel-es-istenes-bence-kisfia.htmlA leleményes újságolvasók már láthattak képeket a kis Nátánról, de Adél és Bence most a kameráknak is betekintést engedett a mindennapjaikba. Család--Péter Szabó Szilvia: " Tudom, hogy a szülés fájni fog" http://www.life.hu/csalad/20160714-peter-szabo-szilvia-edesanya-lesz-a-sztar-babonas-igy-meg-nem-vett-babaruhakat.htmlA 2016-os esztendő Péter Szabó Szilvia éve, hiszen szakmailag és a magánéletben is egyenesbe került. Pachmann Péter oldalán megnyerte a Nagy Duettet, és hamaraosan anyai örömök elé is néz. Család--Exkluzív fotók: így nyaral családjával a portugálok császára, Cristiano Ronaldohttp://www.life.hu/csalad/20160714-cristiano-ronaldo-igy-nyaral-a-csaladjaval-exkluziv-fotok-portugal-labdarugo-csalad.htmlNéha hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy még a legnagyobb szupersztárok is csak apák, akik szeretnek bolondozni a gyerekükkel. CsaládOrigoGeszler Dorottya lánya örökölte édesanyja szépségét http://www.life.hu/csalad/20160714-geszler-dorottya-lanya-mar-megtalalta-az-igazit-ime-a-musorvezeto-lanya.htmlA műsorvezető nagyon jó kapcsolatot ápol a lányával. Bár Laura Madridban jár egyetemre, még így is viszonylag sűrűn látogatják egymást az édesanyjával. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.