Bájos fotó! Megmutatta gyönyörű gyermekeit Jamie Oliver

fotó szakács család kisgyerek Jamie Oliver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű sztárszakács élete nem csak a fantasztikusan finom ételek körül forog, hanem meseszép gyermekei körül is. Most egy újabb családi fotó látott napvilágot. 

Jamie Oliver - akinek a napokban született meg ötödik gyermeke - igazán szerencsés férfinek mondhatja magát: nemcsak a karrierben, de a házas életben is igen sikeres ember. Feleségével tökéletes harmóniában nevelik immár öt gyermeküket. A sztárséf kisfia teljesen egészségesen jött a világra, a róla készül fotót néhány óra alatt már több százezren lájkolták. Jamiet és családját egyenesen a kórházban sikerült lencsevégre kapni, ahol közelebbről is megfigyelhetjük a sztár gyermekeit. Hát nem édesek?

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/
Ki ölte meg Mónit - A rák, vagy a segítségkérését ignoráló magyar rendszer?http://www.life.hu/csalad/20160809-csaladon-beluli-eroszak-magyarorszagon-interju-pap-enikovel-nane.htmlAmíg az állami intézmények nem garantálják a nők családon belüli biztonságát, addig a családon belüli erőszak nők százezreinek halálához fog vezetni szerte a világon. Bár a hivatalos szervek vállán óriási a felelősség, a hazai gyakorlat mégis azt mutatja, hogy a rendszer, amely a családon belüli erőszak áldozatait lenne hivatott segíteni, még igencsak gyerekcipőben jár. Család--Aranyérem ide vagy oda, Michael Phelps kisfia ellopta a show-thttp://www.life.hu/csalad/20160808-michael-phelps-kisfia-nagyon-cuki-volt-az-olimpian.htmlMichael Phelps a 3 hónapos kisfiát is elhozta az olimpiára. Íme ő! CsaládOrigoMegérkeztek az első fotók Kimi Räikkönen esküvőjéről: micsoda lagzi! http://www.life.hu/csalad/20160808-kimi-r-ikkonen-lagzija-ilyen-gyonyoru-ruhaban-allt-oltarhoz-a-kedvese-foto.htmlKimi Räikkönen és Minttu Virtanen vasárnap esküdött örök hűséget egymásnak egy pazar ceremónia keretein belül. A nagy napra Olaszországban került sor. CsaládOrigoVége: elvált párjától Kiss Endihttp://www.life.hu/csalad/20160808-kiss-endi-a-hooligans-dobosa-es-parja-veronika-kapcsolata-tonkrement-a-rocker-el-is-koltozott.htmlMár jó ideje érezték, hogy nem működik a kapcsolatuk, ezért döntöttek a különválás mellett. Kiss Endi már el is költözött a családi fészekből, de nem ment messzire, hogy bármikor gyermekei mellett lehessen. Család--Az Üvegtigris sztárjának kislánya egyidős az unokájávalhttp://www.life.hu/csalad/20160805-az-uvegtigris-sztarjanak-szarvas-jozsefnek-kislanya-egyidos-az-unokajaval.htmlA nagysikerű Üvegtigris Cingárja, Szarvas József mostanság az Őrség egyik apró falucskájában, Viszákban él családjával, ami nemrég a színész és kedvese kislányával, Katinkával, és egy unokávai is bővült. Család--Csobot Adél: “Tudtam, hogy nem szeretném feladni a korábbi életemet”http://www.life.hu/csalad/20160804-csobot-adel-vallott-az-anyasagrol-nem-adta-fel-korabbi-eletet-natan-az-elso-mindenhova-magukkal.htmlA kis Nátán felforgatta Csobot Adél és Istenes Bence életét, de ez nem jelenti azt, hogy bármiről le kellett volna mondaniuk. Mindenhová viszik magukkal a kicsit, aki nagyon jól tűri a hosszú utakat is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.