Paul Walker lánya csodás módon őrzi édesapja emlékét

Forrás: Instagram/meadowwalker -
Paul Walker Halálos iramban Meadow Walker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meadow Walker még csak 17 éves, de sokkal érettebb a koránál. Különleges módon őrzi a 3 éve elhunyt édesapja emlékét. 

Paul Walker közel 3 éve, 40 évesen hunyt el autóbalesetben, lánya azonban rendszeresen tesz róla, hogy édesapját ne felejtsék el a rajongók. A 17 éves, gyönyörű fiatal lány, Meadow sokszor oszt meg régebbi, közös fotókat édesapjáról. Most egy tengerben fotózott képen szerepelnek ők ketten, amivel Meadow ismét apja alapítványára hívja fel a figyelmet.

Forrás: Instagram/meadowwalker

Paul Walker után ugyanis a lánya az, aki nagyon szívén viseli az óceánok ügyét, és igyekszik mindig arra buzdítani az embereket, hogy támogassák a tengerbiológiai kutatásokat.

Meadow természetesen apjától örökölte a kitartását, évekig ugyanis vele élt. 13 éves volt a lány, amikor elköltözött Hawaiin élő édesanyjától, Rebecca Soterostól apja otthonába, Kaliforniába.

Candice Swanepoel hatalmas pocakkal romantikázik - édes fotó!http://www.life.hu/csalad/20160821-candice-swanepoel-szupermodell-hatalmas-pocakkal-romantikazik.htmlA modell napokon beül megszül, de a nagy nap előtt még mutatott magáról és kedveséről egy nagyon édes fotót. CsaládOrigoHűha! Ebbe az amerikai iskolába jár Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160820-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-amerikaban-el-csaladjaval-kislanya-iskolas.htmlA TV2 műsorvezetője általában szebbnél szebb partokról csekkol be, most azonban egy szokatlan helyszínen készített képeket. Kislánya iskoláját mutatta meg. Család--Ajjaj! Saját esküvőjét kritizálta Sarka Katahttp://www.life.hu/csalad/20160821-sajat-eskuvojet-kritizalta-sarka-kata-nem-hivna-meg-ugyanazokat-a-vendegeket.htmlSarka Kata az egyik kedves barátnője esküvőjéről áradozott a Facebookon, és közben azt is elárulta, hogy mi nem tetszett neki a sajátjában, mit csinálna ma már másként. CsaládPéter Szabó Szilvi tavasztündérként pózol: Ő a legszebb kismama!http://www.life.hu/csalad/20160819-peter-szabo-szilvi-tavasztunderkent-pozol-teljes-harmoniaban.htmlNem lehet elégszer leírni, hogy Péter Szabó Szilvia gyönyörű kismama, aki kivirult a terhessége alatt. Legújabb fotóján is csak úgy ragyog. Család--Íme, a legfrissebb fotók a várandós Mila Kunisrólhttp://www.life.hu/csalad/20160819-ime-a-legfrissebb-fotok-a-varandos-mila-kunisrol.htmlA gyönyörű színésznőnek jól láthatóan növekszik a pocakja, második gyermekét várja. A napokban kapták őt lencsevégre. Család--Katalin és Vilmos nagy dologra készülnek!http://www.life.hu/csalad/20160819-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-nagy-dologra-keszulnek-gyerekekkel-egyutt-utaznak-kanadaba.htmlRendkívül szerencsésnek mondhatják magukat a kanadai rajongók, már ha igazak a hírek. Katalin és Vilmos utoljára 2011-ben látogatott el az országba, most újra oda készülnek, ám nem csak kettesben.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.