Csobot Adél Istenes Nátán baba Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence és Csobot Adél mindenkit megleptek, amikor bejelentették: babát várnak. Azóta viszont már azt találgatja mindenki, hogy vajon mikor jön Nátán kistesója. Egy biztos: lesz második baba!

A Kicsi Óriásokban Bence nem ússza meg a kínosabb vagy kellemetlenebb kérdéseket sem, hiszen a gyerekek őszintén érdeklődnek a magánélete felől is. Mióta megszületett első gyermeke, természetesen főként ezzel a témával kapcsolatban bombázzák őt kérdésekkel, amit meg is válaszol a műsorvezető.

Forrás: Istenes Bence / Facebook

"Nemsokára megkérem Adél kezét. Szeretnénk összeházasodni" - válaszolta a gyerekeknek Bence, de a második babával kapcsolatban elbizonytalanodott látva, az állandón mozgásban lévő nagy csapat gyerkőcöt.

"Láttam a gyerekeket, néztem, hogyan viselkednek, és rögtön mondtam, nem lesz második"

- mondta a műsorvezető, aki később bevallotta, csak viccelt.

"Valójában szeretnénk még gyereket.

Adélnak és nekem is van testvérünk, de Nátán miatt is szeretnénk még egy picit. Szerintem erre nem is kell olyan sokat várni, hiszen egy-két évnél nem akarunk nagyobb korkülönbséget" - árulta el a Blikknek Bence, aki családjával hamarosan Németországba költözik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.