Sarka Kata: "Csalódott vagyok, hogy nem sikerült összetartanom a családomat"

Forrás: Facebook/Hajdú Péter -
Sarka Kata válás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este, az ATV-n bemutatkozó Henrik angyalai című műsorban Sarka Kata vendégeskedett Havasnál. És meglepő őszinteséggel vallott házassága kudarcáról.

"A maga házassága tényleg tönkrement?" - tudakolta a szokásos minimális tapintattal Havas Henrik.

"Nagyon furcsa erről beszélnem, olyan, mintha álmodnék, hogy mindez velem történik. Valóban tönkrement a házasságunk, és bár most azt mondom, nem gondolkodom a válási papírok benyújtásán, mégis felkészültem arra, hogy egyedülálló anyukaként boldo­guljak. Amikor megszületett a fejemben a gondolat, hogy ez nem fog működni, akkor rákapcsoltam, és elkezdtem felépíteni a saját életemet úgy, hogy ma­gamnak és a gyerekeknek biztos egzisztenciát tudjak teremteni. Most már kész vagyok, saját magam intézem a dolgaim, új vi­lág nyílt meg előttem.

Forrás: Facebook/Hajdú Péter

"Bár hangsúlyozom, hogy még nagyon nincs itt az ideje, elképzelésem sincs, hogyan kell ismerkedni, nem látom magam egy másik férfi oldalán" - vallotta Kata.

Kata a műsor után a Borsnak is nyilatkozott.

"Nagyon rosszul érzem magam, hi­szen a családunkban még sohasem volt válás. Nálunk arany- és gyémántlakodalmakat ül­nek. Borzasztó csalódott vagyok, hogy ne­kem nem sikerült összetartanom a családomat. Ahogy a műsorban is elmondtam, en­nek ellenére még nem nyújtjuk be a válási papírokat, de az nem is változtat semmin. Talán ennek az ideje majd akkor jön el, ha Petinek vagy nekem lesz valakim, akit vállalunk a nyilvánosság előtt. Részemről ez még el­képzelhetetlen" – tette hozzá szomorúan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.