A talán nőverő Johnny Depp után itt a talán gyerekverő Brad Pitt

Forrás: AFP/Robyn Beck -
Brad Pitt házasság szülő gyerekek Amber Heard családon belüli erőszak család Hollywood Angelina Jolie Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp után Brad Pitt - mi jöhet még? Hány 90-es évekbeli kultikus szépfiú fogja még 2016-ban beadni a válókeresetet? A rajongókat egymás után két világsztár tönkrement házassága is sokkolta, ami pedig talán még jobban kiverte a biztosítékot, hogy a válással párhuzamosan mindkettőjüket megvádolták családon belüli erőszakkal.

Az 52 éves Johnny Depp és 30 éves felesége, Amber Heard 15 hónapnyi házasság után, idén májusban döntöttek a válás mellett. A keresetet a feleség nyújtotta be a bíróságra, aki egyúttal távoltartási végzést is kért a férje ellen, mondván, hogy Depp többször is bántalmazta a kapcsolatuk alatt, valamint hogy a férje az egész házasságukat végigitta és -drogozta.

Az ügy pikantériája az volt, hogy a pár nem kötött házassági szerződést, így Amber Heard Depp vagyonának felére is igényt tartott.

Forrás: AFP

Több hétig borzolta a kedélyeket a sztori, naponta jelent meg egy újabb részlet, vagy éppenséggel egy álhír a válásukkal kapcsolatban, aztán egyszer csak minden elcsendesült. Csak augusztus végén kaptunk újabb híreket, mikor is kiderült, hogy a két színész megállapodott egymással, Heard visszavonta a távolságtartási kérvényt is, Depp pedig kész volt 7 millió dollárt fizetni a feleségének, amit ő el is fogadott. A lezáráson aztán Johnny Depp csavart még egy utolsót: felesége korábban ugyanis kijelentette, hogy jótékony szervezeteknek juttatja majd a válás során számára megállapított milliókat, ám Depp nem Heardnek utalt, hanem egyenesen az általa megnevezett szervezeteknek.

Hollywood asszonyverő sztárjai

Nem Johnny Depp lenne az első hollywoodi híresség, akiről kiderül, hogy bántalmazta a feleségét. Egy korábbi cikkünkben három olyan sztárt mutatunk be, akiknek esetében beigazolódott a családon belüli erőszak.

Depp rokonai, ismerősei egyébként mindvégig állították, hogy a színész nem lenne képes azokra a szörnyűségekre, amivel felesége rágalmazta, Heard viszont az ügy elején még azt mondta, hogy semmi esetre sem fog elállni a vádaktól. Hogy a színésznő végül miért gondolta meg magát, talán soha nem tudjuk meg, ahogy azt sem, hogy Depp valóban botrányosan viselkedett-e rövidke házasságuk alatt, és bántalmazta-e a feleségét.

A talán nőverő Deppet néhány hónap múlva a talán gyerekverő Pitt követte.

Pitt és Jolie 2004 óta volt együtt, és 2014 augusztusában házasodtak össze. Bár az évek során - ahogy lenni szokott - folyamatosan jelentek meg rosszindulatú híresztelések a kapcsolatukról, ez idáig mind kacsának bizonyult. Jolie és Pitt szerelme, a multikulti családjuk tökéletesnek látszott, ők voltak Hollywood egyik legszimpatikusabb álompárja.

Forrás: Hello Magazine

Aztán néhány hete, szeptemberben robbant a bomba. Az azóta kiszivárgott iratok szerint a pár szeptember 15. óta nem él együtt, Jolie pedig 19-én adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. A kibékíthetetlen ellentétekből aztán hirtelen gyermekbántalmazás, ivás és drogozás lett:

Jolie szerint a férje fizikailag és érzelmileg is bántalmazta a gyerekeit.

Szóba jött egy bizonyos repülőút is, ami talán az utolsó csepp lehetett a pohárban, mikor is Pitt állítólag olyan részeg volt, hogy bántalmazta az egyik gyereket. Az ügyben az FBI is nyomozást indított, amihez gyorsan hozzá is tesszük, hogy igazából rutineljárás, amire azért volt szükség, mert a veszekedés az Egyesült Államok légterében történt.

Hírességek, akiket családon belüli erőszakkal vádoltak

Oscar- és Emmi-díjas színészek, sikeres sportolók és csupa-csupa olyan híresség, akikről a rajongók hajlamosak csak szépet és jót gondolni. Egy világsztár élete azonban nemcsak játék és mese, ők is gyarló emberek, akiknek múltjában gyakran sötét titok lappang. Korábbi cikkünket itt olvashatod el.

Ahogy ilyenkor szokás, rögtön megjelentek a közeli névtelen ismerősök is, akik folyamatos pletykákkal információkkal látják el a médiumokat. Brad Pitt egy közeli ismerőse például így nyilatkozott a gyerekverés vádjaira:

"Pitt nagyon komolyan veszi a történteket, és állítja, nem bántalmazta a gyerekeit. Nagyon össze van törve, hogy az érintettek folyamatosan a lehető legrosszabb fényben próbálják őt feltüntetni."

Sőt egy állítólagos szemtanú is megszólalt, aki a családdal volt azon az ominózus repülőúton.

Elmondása szerint a történtek nem érték el a fizikai bántalmazás szintjét, senki nem sérült meg, és Pitt nem ütötte meg a gyerekét.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Jolie állítólag igényt tart a hat gyerek felügyeleti jogára úgy, hogy Brad Pitt csak látogathatná őket. A színésznő mindenre felkészült, Hollywood leghírhedtebb válóperes ügyvédjét fogadta fel, a pitbullként ismert Laura Wassert, aki néhány hónappal ezelőtt Johnny Deppet is képviselte.

Most, hogy lassan egy hónap is eltelt a botrány kirobbanása óta, az indulatok Brad Pitték esetében is csillapodni látszanak. A legszenzációhajhászabb kacsák már lepörögtek, a két fél próbál a nyilvánosságtól távol maradni. Angelina Jolie egy malibui luxusvillába költözött a gyerekekkel, bár a hírek szerint hamarosan áttelepszenek Londonba, Jolie ugyanis állítólag politikai karrierre vágyik.

Mindeközben Pitt teljesen visszavonult a nyilvánosság elől, néhány napja még a legújabb filmjének premierjén sem vett részt, mondván, hogy nem akarta, hogy a rá irányuló figyelem élét vegye a bemutatónak.

Az álompár tehát, úgy tűnik, visszavonhatatlanul különvált, arra a kérdésre pedig, hogy

vajon Brad Pitt valóban bántalmazta-e a gyermekeit, meglehet, hogy az ő esetükben sem kapunk választ soha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.