83 éves a nő, aki 5 évesen szülte meg kisfiát

szülés Lina Medina kislány anya Peru
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlennek tűnik, de a történet igaz. A perui Lina Medina mindössze ötéves volt, amikor életet adott fiának. A nő nemrég ünnepelte 83. születésnapját.

Amikor a kis Lina hasa 1939-ben elkezdett nőni, a szülei teljesen tanácstalanok voltak. A falujuk sámánjához fordultak, aki azt mondta, hogy Linának daganata van, vagy pedig egy kígyó támadta meg, ami befészkelt a testébe. Szerencsére Lina szülei egy orvoshoz is elvitték a kislányt, aki röntgenfelvételt készített, és megdöbbenten látta, hogy a gyermek terhes, akkor már a hetedik hónapban volt.

Az orvos, Gérardo Lozada megállapította, hogy a lány a korai serdülés (Pubertas praecox) nevű betegségben szenved, ezért is kezdett 2 és fél éves korában menstruálni. A kislány nemi szerve és csontozata is megfelelt egy felnőtt nőének.

Dr. Lozada biztos volt benne, hogy Lina csakis erőszak által eshetett teherbe. A kislány apját le is tartóztatták, de nem sokkal később bizonyítékok hiányában elengedték. Arról Lina máig hallgat, hogy ki volt gyermekének apja.

1939. május 4-én Lina császármetszéssel világra hozta egészséges kisfiát, akit az orvosa után Gérardónak neveztek el. Linát és fiát a család rokonai fogadták be, testvérként nőttek fel, Lina is így tekintett a kisbabára. Az apa szeretett volna anyagi hasznot húzni a lánya és unokája mutogatásából, de az orvosok szerencsére megakadályozták ezt, minden erejükkel távol tartották a két gyereket a nyilvánosságtól.

Az orvosa később is egyengette Lina sorsát, segítségével elvégezte az iskolát, és munkát is kapott abban a kórházban, ahol szült. A sors azonban ismét kegyetlen volt vele, fia, Gérardo 40 éves korában meghalt egy súlyos csontbetegség következtében.

Lina szeptember 27-én ünnepelte 83. születésnapját. Férjével, Raullal békességben éldegél Limában. Közös gyermekük is született, a fiút Lina 38 éves korában hozta világra. Az asszony egyetlen interjút sem adott egész életében, és ehhez tartja is magát.

Jennifer Lopez, az átlagos anyuka: ilyen vakolat nélkül a dívahttp://www.life.hu/csalad/20161016-jennifer-lopez-igazi-anyukakent-jatszik-a-gyerekeivel.htmlNem szabad kétségbeesve várni a mentőre: Csobot Adél így menti meg kisfia életéthttp://www.life.hu/csalad/20161016-csobot-adel-es-gonczi-gabor-igy-elik-meg-a-szuloseget-hazank-sztarjai.htmlCsisztu Zsuzsa tudja, hogy nem vállalhat több gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20161016-csisztu-zsuzsa-a-musorvezeto-ket-gyermeket-nevel-nem-biztos-hogy-szulne-meg.htmlMegszületett Olivia Wild kislánya – Csodálatos nevet kapott!http://www.life.hu/csalad/20161016-megszuletett-olivia-wilde-es-jason-sudeikis-masodik-gyermeke-daisy-josephine.htmlÍgy köszöntötte 20 éves lányát Madonna: Ritkán látott családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20161015-madonna-meghato-fotoval-koszontotte-lanyat-szuletesnapjan.htmlLajtai Kati megmutatta kisfiát: ilyen édesen bújik hozzá Mátéhttp://www.life.hu/csalad/20161015-lajtai-kati-edes-fotot-mutatott-kisfiarol-materol-hordozokendoben-bujik-hozza.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.