Liptai Claudia: "Végre, apás szülés"

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal -
szülés Liptai Claudia apás szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia Pataki Ádámmal már hónapokkal ezelőtt úgy döntött, hogy a férfi bent lesz a szülőszobán, amikor kisfiuk megérkezik. Ez egyébként nem csupán a műsorvezetőnek, hanem Ádámnak is különösen fontos, éppen ezért anno a lányai születésénél is jelen volt. 

A Story magazin ennek kapcsán feleleveníti, hogy Liptai Claudia egyedül volt, amikor Panka a világra jött. Az édesapa, Gesztesi Károly éppen külföldön forgatott, amikor megindult a szülés, így bármennyire is szeretett volna, nem lehetett felesége mellett. Clau örül, hogy most másképp alakulnak a dolgok:

"Neki is lányai vannak, nekem is lányom született először, a közös gyerekünk pedig fiú lesz. Tehát együtt próbálunk ki valami egészen újat szülőként is. Olyan kerek az egész, hogy már a giccs határát súrolja" – írja Liptai Claudia a nemrég megjelent közös könyvükben, az Édeskettesben.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia hivatalos rajongói oldal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.