90 dekásan született, most így néz ki a kislány - FOTÓK!

Forrás: Thinkstock -
koraszülés fotó szülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agnes Poppy Taylor-Hatt már a születésekor halálra volt ítélve, az orvosok nagyon hamar lemondtak róla. A csöppség azonban megcáfolta a dolgot. 

Az életért folytatott küzdelmét az ausztrál fotós, Lacey Barratt örökítette meg. Édesanyjának ez volt a harmadik terhessége. A nő egy nap szokatlan vérzést tapasztalt, ezért azonnal kórházba szállították. Az orvosok végül úgy döntöttek, hogy a babát azonnal ki kell venni, mert mindkettőjük élete veszélyben forog – írja a DailyMail.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A baba a terhesség 27. hetében, császármetszéssel jött világra 2015. november 19-én, mindössze 900 grammal és 34 centiméterrel.

Agnes nem tudott önállóan lélegezni, sőt agyvérzést is kapott, így első három hónapját gépekre kötve töltötte.

Ő azonban nem adta fel: csodák csodájára a súlya gyarapodni kezdett, sőt pár nap múlva már a szemét is kinyitotta. Az elmúlt egy évben a kislány állapota sokat javult, és ma már minden percét a családjával töltheti. A piciről itt nézhetsz még fotókat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.