Gönczi Gábor megható szavakkal nyilatkozott a szülés pillanatáról

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gönczi Gábor baba szülés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gönczi Gábor régóta készen állt az apaságra, de csak 41 éves korára teljesült az, amire vágyott. A műsorvezető és kedvese első gyermeküket várják, aki hamarosan meg is érkezik. A tévés elárulta, hogyan éli meg a babavárást, és mit gondol a szülés pillanatáról.

Apának és anyának egyaránt izgalmas az első gyermek érkezése. Az egész babavárás és maga a szülés pillanata is valami olyasmi, amit soha nem élhettek át eddig, és azután sem fognak, hiszen csak egyszer lesz az ember először szülő. Így vélekedik Gönczi Gábor a gyermeke érkezéséről is, és már nagyon várja, hogy megpillanthassa kisbabáját.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Ez nem egy kipipálandó feladat, hanem egy ilyen érzés- és élményzuhatag. Ez nem fog visszajönni sohasem.

Az ember egyetlenegyszer lesz az életében először szülő.

Ezeket az érzéseket egyszer lehet kipróbálni elsőként. Aztán persze majd reméljük, hogy többször visszajön, de először most vagyunk benne" - vélekedik a híradós, aki tudja, hogy mindenre nem lehet felkészülni. "Sok mindenre fel lehet készülni, magára szülés pillanatára szerintem nem, és ezt meg is erősíti mindenki, aki már túl van rajta, hogy ott az egy olyan csodával határos élethelyzet, amihez foghatót nem éltünk meg se előtte, se utána. Az amikor világra jön egy új ember, az maga a csoda. A csodákra pedig nem lehet felkészülni." - mondta a Red Carpet stábjának Gönczi Gábor, akinek családjában ráadásul egyszerre két gyermeknek is örülhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.