Születés Liptai Claudia gyermek Pataki Marcell Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia október végén adott életet kisfiának, akit Pataki Marcell Ádám névre kereszteltek. Az örömhírt azonnal tudatta rajongóival a műsorvezető, és szerencsére arra sem kellett sokat várni, hogy megmutassa a csöppséget. Íme, az első közös fotó Claudiáról és gyermekéről.

Október végén Liptai Claudia életet adott Pataki Marcell Ádámnak, aki az első közös gyermeke cukrász szerelmével. A kisfiú 57 centivel és 3690 grammal látta meg a napvilágot. Claudia a Facebook-oldalán tudatta rajongóival a nagy hírt, akik ezek után kíváncsian várták, mikor pillanthatják meg először a picit. Szerencsére erre sem kellett sokat várni, a műsorvezető a Story magazinban bemutatta kisfiát.

Forrás: Story Magazin

Claudia elárulta, hogy Marcell nagyon jó baba, így egy rossz szavuk sem lehet, valamint megköszönte mindenkinek a sok szeretetet. „Csodálatos energiák érkeztek vele a kis családunkba. Szeretném megköszönni a sok érdeklődést és szeretetet, amit az elmúlt időszakban kaptam ismerősöktől és ismeretlenektől egyaránt” – mondta a műsorvezető, aki most egy jó ideig nem lesz látható a képernyőn. Azt tervezi, hogy Marcell-lal hosszabb időre otthon marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.