Stohl Luca szerint náluk fontos az összetartás

Forrás: Origo -
karácsony Stohl András Stohl Luca ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevés olyan család van, ahol az elvált felek és új párjaik jól kijönnek egymással. Stohl András viszont szerencsésnek mondhatja magát, hiszen karácsonykor is működik náluk ez a rendszer. 

Stohl Luca mindig is büszke volt arra, hogy az ő családja szeretetben és békességben tudja megünnepelni a karácsonyt. Bár a szülei elváltak, a jó viszony mégis megmaradt köztük. A csinos műsorvezető a Bors Extrának mesélt arról, hogyan töltik így közösen az ünnepeket.

Stohl András lánya, Stohl Luca Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Tényleg azt mondhatom, hogy a szüleim és az új párjaik klassz emberek, mert nekik köszönhetjük, hogy ilyen összetartóak vagyunk. Nincsenek, és nem is voltak csatározások, kezdettől fogva mindenki elfogadta a másikat olyannak, amilyen. Talán ez a titkunk. Velünk nem nehéz együtt élni, apával sem. Még édesanyám is jóban van Ancsával. Karácsonykor persze azért nem járnak össze, de előfordul, hogy találkoznak. Ilyenkor nincs feszengés, úgy beszélgetnek, mint a kedves ismerősök. (...) Kevesen tudják, de édesanyám újra férjhez ment, és született egy testvérünk, Ádám. Négy testvérem van, a világ velük kerek!" - mesélte Luca.

A különleges Dimitri Portwood nevet kapta Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161204-dimitri-portwood-kutcher-lett-a-neve-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kisfianak.htmlMila Kunis november 30-án hozta világra második gyermekét, aki különleges, szokatlan nevet kapott. Család--Ezerrel pörög Csobot Adél és Istenes Bence - Ki vigyáz a babára?http://www.life.hu/csalad/20161203-csobot-adel-a-sztarban-sztar-plusz-1-kicsi-zsuritagja-istenes-bence-pedig-a-valovilagot-es-az.htmlSok elfoglaltsága van mostanában Csobot Adélnak és Istenes Bencének. Az énekesnő a Sztárban sztár +­1 kicsi zsűritagja lett, Bence pedig a ValóVilágot és az X-Faktort vezeti. No, de ki vigyáz ilyenkor a babára? CsaládOrigoKórházban tartotta a tejfakasztóját Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20161201-korteremben-koccintott-gonczi-gabor-a-kisfia-boldogsagara.htmlA Tények újdonsült apukája a kórteremben tartotta a tejfakasztó buliját. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoKisbabát vár az X-Factor sztárja, Cheryl http://www.life.hu/csalad/20161130-kisbabat-var-az-x-factor-sztarja-cheryl.htmlMár nem tagadhatja tovább a brit X-Factor sztárja, Cheryl, hogy bizony gyermeket vár. Család--Bűntudat kínozza Gáspár Lacit édesapja halála miatthttp://www.life.hu/csalad/20161128-edesapja-halala-miatt-kinozza-a-buntudat-gaspar-lacit-nem-tudott-elbucsuzni.htmlGáspár Lacitól azt szokhattuk meg, hogy a vélmeényét mindig őszintén elmondja, nem beszél mellé. Az érzéseiről viszot nagyon nehezen beszél. Ennek pedig szomorú oka van.Család--Rókusfalvy Lili első babáját várja http://www.life.hu/csalad/20161125-rokusfalvy-lili-kisbabat-var-az-ismert-musorvezeto-petofi-tv.htmlRókusfalvy Pál lánya élő adásban jelentette be, hogy első gyermekét várja. A fiatal műsorvezető ragyog a boldogságtól. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.