Péter Szabó Szilvia kislánya felett a kutyusuk is őrködik

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kutya Péter Szabó Szilvia szülés család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodaszép énekesnő kislánya bearanyozza a szülők mindennapjait, melyről Szilvi örömmel mesélt a Mokka stúdiójában. 

Szilvi néhány napja adott életet kislányának, Emma Viktóriának. Az interjúban a sztár elmondta, hogy párja és az édesanyja is vele vannak ezekben a napokban, sőt a család kutyája, Szofi is, aki folyamatosan őrködik a kis csöppség felett. Bár az énekesnő mostanában nem sokat alszik, egyáltalán nem bánja a dolgot, hiszen mint mondta, ez "édes teher".

Péter Szabó Szilvia kislányát még a kutyus is őrzi Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nagyon jó baba. Ez az időszak nem az alvásról és a pihenésről szól. Apuka nagyon jól bírja a dolgokat. Rajta kívül még édesanyám van itt velem" - mesélte Szilvi, aki hozzátette, hogy kutyusuk, Szofi is imádja a picit. "Amikor mentünk a kórházba, akkor soha nem látott izgalom lett úrrá rajta. Már a kórházból küldtem haza mindenféle dolgot, amit szagolgathatott, hogy ezzel is ismerkedjen az illatokkal. Amikor a pici nyöszörög, Szofi rögtön reagál rá, még ha én nem is hallom a bébiőrben. Vigyáz rá, nagyon cukik" - nyilatkozta az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.