Házassági szerződés dönt: így oszlik el a Hajdú–Sarka-vagyon

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata vagyonmegosztás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt héten Hajdú Péter és Sarka Kata válásával foglalkoztak a legtöbbet a bulvárlapok. Kiderült, a műsorvezető beadta a keresetet, és arról is pletykálnak, hogy mindketten új párra találtak. Mr. Frizbi arról beszélt, reméli, közös megegyezéssel válnak el, és azt is megemlítette, hogy a vagyonmegosztás a házassági szerződésükben leírtak alapján történik majd. 

Ahogy már írtunk róla, Hajdú Péter döntött, és beadta a válókeresetet. Azt mondja, felesleges már a huzavona, szeretné, ha békében, a gyerekeik érdekét szem előtt tartva válnának szét az útjaik.

Itt kezdődött minden.. És most ért véget Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A napilapnak Sarka Kata is nyilatkozott a válással kapcsolatban: "Igen, jól érzékelik, valóban nem sújtott le a hír. Akkor, amikor én beadtam a válópert, volt egy kis lelkiismeret-furdalásom, de most, hogy Péter tette meg ugyanezt, megkönnyebbültem" – mondta el, és beszélt a házassági szerződésükről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.