Somló Tamás halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél évvel ezelőtt hunyt el a tehetséges zenész, Somló Tamás. Keszthelyi Gyöngyvér mesél a családot ért eseményekről. 

Tamás halála óta Gyöngyvér nem adott interjút, de most mesélt egy kicsit az érzéseiről, illetve az elmúlt időszakról egy televíziós talkshow-ban.

Megtudtuk, hogy Tamás halála óta nem szívesen nézeget képeket és videókat, mert azokkal még nem tud megbirkózni. Helyettük inkább vidám történeteket szoktak felidézni a család többi tagjával.

"Jó érzés volt a társaságában lenni" - így emlékszik a felesége Somló Tamásra Forrás: MTI/Marjai János

2012-ben állapították meg, hogy Tamás beteg, és akkoriban nem jósoltak neki többet néhány hónapnál. A feleség ekkor úgy döntött, hogy beavatja az akkor 12 éves lányukat, Lilit is az eseményekbe, hiszen az idő szorít.

Ehhez képest szerencsére még további 4 évig közöttünk volt, ami Gyöngyvér szerint annak köszönhető, hogy az egykori zenész elképesztő nyugalommal, békével és higgadtsággal kezelte az állapotát.

"Öltözzenek melegen" - segítség helyett csak kioktatást kap a 10 fokban élő rászoruló családhttp://www.life.hu/csalad/20170118-nikolett-es-csaladja-segitseg-keres.htmlNem volt nehéz megtalálni a tömbházak rengetegében Nikolették otthonát. A bejárati ajtónak támasztott ablakok és különböző szerszámok már messziről jelezték, hogy ezen a fagyos januári reggelen az egyik lakásban éppen nagy munkálatok zajlanak. Nyílászárókat cseréltek, ami valljuk be, ebben az évszakban nem egy szokványos dolog. Nikolették viszont majd' négy éve vártak már erre. Így talán telente nem csökken majd a lakásukban 10 fok alá a hőmérséklet. Család--Istenes Bence nem mindennapi fotót posztolt kisfiávalhttp://www.life.hu/csalad/20170120-istenes-bencenek-natan-a-legfontosabb.htmlIstenes Bence tündéri fotót posztolt a kisfiával, Nátánnal. A követők olvadoztak a kép láttán. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoDamu Roland magához akarja venni kislányát: feljelentette a gyámokathttp://www.life.hu/csalad/20170120-damu-roland-feljelentette-kislanya-gyamjait.htmlDamu Roland kislányát volt feleségének nővére neveli, a nagymama segítségével. Damu Roland azonban úgy véli, nincs jó helyen a gyermek. Szerinte a nagymama részeges, ezért megette a szükséges lépéseket. Család--Liptai Claudia hetekig nagy fájdalmakkal küzdötthttp://www.life.hu/csalad/20170120-liptai-claudia-oriasi-fajdalmai-szules-utan.htmlLiptai Claudia baba-mama blogjában tájékoztatja követőit a szülés és az anyaság rejtelmeiről. Kozmetikázás és mellébeszélés nélkül osztja meg tapasztalatait, ezúttal a császármetszésről.Család--Önértékelési zavar tinikorban - Vedd észre, ha gyermeked testképzavarban szenved!http://www.life.hu/csalad/20170119-onertekelesi-zavar-tinikorban-testkepzavar.htmlA filmekből, plakátokról, videóklipekből szinte kizárólag tökéletes alakú, gyönyörű emberek néznek vissza ránk, ritkán látni egészséges, vagy akár teltebb idomokkal rendelkező hírességeket. Mindez pedig nemcsak a felnőttekre, de a gyerekekre is hatással van, akik egyre korábban kezdik keresni azt a bizonyos ideált, akire hasonlítani szeretnének. CsaládThinkstockBerki Krisztián megcsalta Hódi Pamelát? Most kiderül!http://www.life.hu/csalad/20170120-berki-krisztian-megcsalta-hodi-pamelat.htmlVolt törés Berki Krisztián és Hódi Pamela párkapcsolatában, és annak ellenére, hogy már boldogok, ez még mindig egy nagyon fájdalmas emlék. Pamela nem is tudott sírás nélkül beszélni arról, hogy Berki megcsalta őt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.