Fejős Éva programozott császármetszés szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja született meg Fejős Éva író-újságíró kislánya, Linda. A 49 éves édesanya Facebook-oldalán ír arról, miért programozott császárral jött világra a baba. 

"Többen kérdeztétek, miért született Linda Zsófi tervezett császárral, mennyire fájt, milyen a felépülés... Megírom majd hosszabban a lelki részével együtt, most, hogy épp alszik a kislányom, rövidebben: kaptam választási lehetőséget Lintner tanár úrtól, de a baba biztonsága és a korom miatt (összefügg a kettő) a császármetszést választottam. Mivel a hüvelyi szülés nincs a tapasztalataim között, és mert ha lenne is, fölösleges volna összehasonlítanom az időpontra tervezett császármetszéssel, csak azt mesélem el, amit megéltem" - írja Éva, és hozzátette, mindvégig azt érezte, hogy biztonságban van. A teljes posztot itt olvashatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.