Így néz ki most a világ első terhes férfija

Forrás: Facebook/Thomas Beatie -
terhesség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még Thomas Beatie-re? Ő volt az első, aki férfiként esett teherbe. Azóta már többgyermekes családapa. Megmutatjuk, hogy él most.

Thomas Beatie akkor vált híressé, amikor 2008-ban három gyermeke is született a feleségétől, Nancytől. Thomas, aki egykor nő volt, 23 éves korában esett át egy hormonkezelésen, melynek köszönhetően férfias külseje lett, azonban a szaporító szervrendszerét megtartotta. A férfi helyzete akkoriban komoly fejtörést okozott a német jogrendszernek.

Thomas Beatie várandósan Forrás: Facebook/Thomas Beatie

Thomas azóta már elvált egykori párjától, majd a reflektorfényből is visszavonult, hogy jobban figyelni tudjon Susan, Austin és Jensen nevelésére. Következő feleségét, Ambert is titokban vette el emiatt. A családról készült friss fotót itt tudod megtekinteni.

Thomas Beatie és felesége, Nancy azóta már elváltak Forrás: Northfoto

A gyerekek már hat-, hét- és nyolcévesek, és tökéletesen egészségesek, sőt a család már egy újabb kisbaba vállalásán gondolkodik – írta meg az In Touch Weekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.