Fejős Éva sajnálja, hogy kislánya születésével lezárult egy korszak

Forrás: Facebook/Fejős Éva -
Fejős Éva kislány újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt született meg Fejős Éva, a már 50 éves írónő első gyermeke. Nagy fordulat ez, de korábbi életét sem akarja teljesen sutba dobni. Leszögezte, nem lesz otthonülős anyuka.

Fejős Éva 49 évesen várta élete első gyermekét. Linda Zsófi néhány hete született meg, közben az írónő már be is töltötte az 50. életévét. Fejős Éva elképesztően boldog, az elmúlt hónapok örömben teltek, de közben azt is sajnálja, hogy egy időszak végleg lezárult az életében.

Fejős Éva nem akar otthon ülő anya lenni Forrás: Facebook/Fejős Éva

A várakozás az megvolt. Az egy nagyon jó időszak volt, mert nekem semmilyen panaszom nem volt. Ezért én ezt nagyon élveztem, úgyhogy az a része, amikor a gyerek már megszületett, és tényleg egy pillanat alatt egy óriási változás volt, ugye testi, lelki változás. De gyakorlatilag

abban a másodpercben, ahogy ő már világra jött, akkor volt bennem egy ilyen szomorúság is, mert elmúlt egy olyan tök jó korszak.

De közben meg ott volt a nagy eufória, meg öröm, hogy már láthattam őt" – mesélte Fejős Éva, aki egy műtéten is átesett annak érdekében, hogy könnyen teherbe essen, de nem óvatoskodta túl a terhesség időszakát. Hét hónapos terhesen Thaiföldön nyaralt. Nem szeretné, ha a régi életéről teljesen le kellene mondania anyaként, ugyan az első napokban a kislánya minden figyelmét lekötötte, ma már van alkalma kiszakadni az anyaszerepből.

Fejős Éva nem akarja teljesen lezárni régi életét Forrás: Facebook/Fejős Éva hivatalos oldala

"Nekem azért az fontos, hogy egyrészt jól érezzem magam, tehát hogy én is tudjak töltődni. El tudjak menni mondjuk, vásárolni, ami nem olyan nagy töltődés, mert ugye a frizsidert töltöm vele, de mindegy. Szóval erre is szükség van, hogy kilépni otthonról, elmenni futni, elmenni fodrászhoz. Tehát, hogy azt érezzem, azért az életem ugyanúgy folytatódik" – mondta Fejős Éva, és hozzátette, nem tervezi, hogy otthonülős anya lesz. Alig várja, hogy Linda Zsófit mindenhová magával vihesse.

Király Viktor már nem tartja kizártnak, hogy gyermeket vállaljonhttp://www.life.hu/csalad/20170309-kiraly-viktor-elismerte-hogy-mar-nem-tartja-kizartnak-a-gyerekvallalast.htmlAhogy azt a Life.hu korábban megírta, Király Viktor hosszabb időt töltött Amerikában a nemrég született unokaöccse miatt. Ennek hatására azonban sok mindenről megváltozott az énekes véleménye. CsaládOrigoA világ öt leggazdagabb nőjehttp://www.life.hu/csalad/20170309-a-vilag-5-leggazdagabb-noje-2017-ben.htmlA világ öt leggazdagabb nőjének összesen 140 milliárd dollára rúg a vagyona, ami nekünk földi halandóknak szinte elképzelhetetlen összeg. Hogy kik ők, és pontosan mennyi lapul a zsebükbe? Az alábbiakban megtudhatod. CsaládAFPSzandi lánya, Blanka nem akar modell lennihttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-akar-modell-lenni-szandi-lanya.htmlSzebbnél szebb fotók készülnek Szandi nagylányáról, Blankáról, de nem azért, mert modell szeretne lenni. Egyszerűen jó bulinak tartja, de őt egészen más dolgok érdeklik. A szülei igazán büszkék rá! CsaládOrigoDamu Roland nem nevelheti a kislányát, Majáthttp://www.life.hu/csalad/20170309-damu-roland-nem-nevelheti-a-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát a sógornője neveli, de a színész szerette volna magához venni a kicsi Maját. Arra hivatkozott, hogy a kislányt nem nevelik jó körülmények között, de a gyámhatóság elutasította a kérelmét. Család--Nem válik Jennifer Garner és Ben Affleckhttp://www.life.hu/csalad/20170309-nem-valik-a-sztarpar-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlBen Affleck és Jennifer Garner kapcsolata közel két évvel ezelőtt futott zátonyra, amikor kiderült, hogy a sármos színész félrelépett a dadussal... CsaládAFPSváby András megmutatta kisfiát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170309-svaby-andras-megmutatta-kisfiat.htmlEgy hete született meg Sváby András gyermeke párjától, a 41 éves Andreától. A tévésnek már van két nagyobb fia, de ez volt az első apás szülése, az élmény pedig nagyon meghatotta. Elborította a könny a szemét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.