Bővül az 54 éves Rónai Egon családja: jön az ötödik gyermeke

Rónai Egon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy családja van Rónai Egonnak, és nemsokára bővül is. Ötödik gyermeke születik meg hamarosan, a negyedik fiú. A műsorvezető elárulta, valószínűleg nem lesz hatodik, de sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.

Rónai Egon igazán boldog családapa, ráadásul nemsokára egy új tagot köszönthetnek. Nemsokára megszületik az ötödik gyermeke a műsorvezetőnek. Második feleségével már rutinos szülőkként várják harmadik közös gyermeküket. A népes család ismét egy kisfiút köszönthet, a műsorvezetőnek egy kislánya van, de sokat számolgattak, mire összejött.

Rónai Egon Forrás: facebook.com/ronai.egon

"Dorkánál kicsit lassabban ment a teherbeesés, de ennek mi voltunk az okai. Okoskodtunk, számolgattunk, hogy kislányunk legyen, aztán Zsani pár hónap múlva terhes lett. Most a harmadiknál eldöntöttük, jöhet, és két hónappal később meg is fogant ez a kis betyár. Sokan kérdezik, vajon lesz negyedik is? Szerintem nem, de ki tudja, mit hoz a jövő" – árulta el Egon a Story magazinnak.

Völgyi Zsuzsi megmutatta újszülött kislányát - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170323-volgyi-zsuzsi-megmutatta-ujszulott-kislanyat.htmlAz énekesnő nem is lehetne boldogabb, hiszen megtalálta élete párját, és megszületett első gyermeke is. Völgyi Zsuzsi az anyaság minden pillanatát élvezi. CsaládOrigoHujber Feri felesége, Cynthia kiakadt a színészrehttp://www.life.hu/csalad/20170323-hujber-feri-felesege-cynthia-kiakadt-a-szineszre.htmlHujber Feri furcsa kijelentéseivel sokkolta a közönséget, de mindenki azt hitte, a színész csak viccel. Sajnos valószínűleg nem így van, már a felesége, Cynthia is besokallt. CsaládOrigoFeke Pál apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20170323-feke-pal-apa-lesz-leila-az-otodik-honapban-van.htmlFeke Pál felesége, Leila már az ötödik hónapban van. CsaládFotó: Bielik István - OrigoUFO-babát szült egy anya: Sokkoló fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20170322-ufo-babat-szult-egy-anya-indiaban.htmlRitka születési betegséggel (harlequin ichthyosis szindrómával) jött a világra hétfőn egy csecsemő Indiában. Az anyja, a négygyerekes Khalida Begum sokkot kapott a látványtól, először szoptatni sem volt hajlandó a kicsit. Család--Kim Kardashian régi családi képet posztolt - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170322-kim-kardashian-regi-csaladi-kepet-posztolt.htmlKim Kardashian egyre több értékes családi képet oszt meg rajongóival, nemrég saját gyermekkorából mutatott meg egy emléket: ilyen boldogok voltak édesapjukkal. Család--Karrierváltás harmincon túl? – Nekik sikerült!http://www.life.hu/csalad/20170320-karriervaltas-harmincon-tul-sikertortenetek.htmlÉrezted már azt, hogy ha újra kezdhetnéd, akkor bizony valami teljesen mással foglalkoznál? A legtöbben „tizensokévnyi” karrierrel a hátunk mögött bizony félnénk váltani. Mi lesz, ha nem jön be? Hogyan adjam fel a járt utat a járatlanért? Kifogásokat mindig könnyebb találni, mint belevágni az ismeretlenbe. Három történet arról, hogy képesek vagyunk megvalósítani az álmainkat még akkor is, amikor már a családunk sem hisz benne. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.