Így nézett ki Sarka Kata nyolcévesen - Noncsi pedig nagyon hasonlít rá: Fotó!

Sarka Kata Hajdú Noncsi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egy gyerekkori képet tett ki a Facebook-oldalára, melyen látszik, milyen nagyon hasonlít rá a kislánya, Noncsi.

"Anyukám találta rólam ezt a fotót nemrég. 8 éves vagyok rajta a kutyámmal Dustyval, a másikon pedig Noncsi most, 8 évesen az övéivel, Tarával és Millával❤" - írta ki Kata.

Ma nem csak Sarka Kata, Hajdú Péter is megosztott egy képet a kislányáról, melyről kiderült, hogy Noncsiék ma apás hétvégét tartanak.

Gyönyörű! Völgyi Zsuzsi elárulta kislánya nevéthttp://www.life.hu/csalad/20170326-volgyi-zsuzsi-kislanya-a-gloria-nevet-kapta.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, március 15-én megszületett Völgyi Zsuzsi gyermeke. Az énekesnő azóta egyszer meg is mutatta a picit, most pedig a kislány nevét is elárulta.CsaládOrigoCsodálatos fotókon Kimi Raikönnen, és a felesége, Minttu Virtanenhttp://www.life.hu/csalad/20170326-kimi-raikonnen-es-felesege-minttu-virtanen-a-cimlapon.htmlIlyen sokat soha nem mutatott még magából Kimi és Minttu.CsaládOrigoLiptai Claudia követőitől kér tanácsot a gyerekneveléshezhttp://www.life.hu/csalad/20170326-liptai-claudia-kisfia-marcell-eteteserol-vallott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Liptai Claudia kisfia, Marcell már szilárd ételeket eszik. A hírt a műsorvezető jelentette be pár nappal ezelőtt, most pedig tanácsot is kér a követőitől.CsaládOrigoHajdú Péter kislányával szelfizetthttp://www.life.hu/csalad/20170326-hajdu-peter-kislanyaval-noncsival-szelfizett.htmlSarka Katával való szakításuk óta Hajdú Pétert ritkábban látjuk a gyermekeivel, megfogyatkoztak a közös fotók. Most azonban a tévés a kislányával szelfizett, és azonnal közzé is tette közösségi oldalán. Család--Sokgyerekes anyukák és népes családokhttp://www.life.hu/csalad/20170323-a-legnepesebb-csaladok-ahol-a-legtobb-gyerek-szuletett.htmlEgy korábbi cikkünkben bemutattuk már annak a Guinness-rekorder anyának a történetét, aki 69 gyereknek adott életet, most pedig folytatjuk a sokgyerekes családok sorát. Bár a következő felsorolásban szereplő anyukák nem tudták überelni a 69-es rekordot, akad köztük egy apuka is, aki nem túl etikus módszerrel ugyan, de bőven túlszárnyalta azt. CsaládNorthfotoNézd meg Péter Szabó Szilvit és a kislányát!http://www.life.hu/csalad/20170324-peter-szabo-szilvit-es-a-kislanya-nagyon-cukik.htmlCsodálatos fotót osztott meg kislányáról Péter Szabó Szilvia, aki november végén adott életet Emmának. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.