Som-Balogh Edina vásárolni vitte háromhetes kislányát: Fotó!

vásárlás Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nincs egy hónapos Som-Balogh Edina kislánya, Lilien, a színésznő azonban máris megpróbált vásárolni menni vele. Facebook-oldalán számolt be arról, hogy sikerült.

"Egy kis vásárlás... Nem mondom, hogy könnyű, de azért megbirkózunk vele... de most már megyünk is inkább haza" - írta ki közösségi oldalára Edina, majd pedig közzétette ezt a fotót:

Rajongói sok tanáccsal látták el a Life.hu sztárszerzőjét, hogyan tudja kényelmesebben hordozni a csemetéjét. Valamint azt is szóvá tették, hogy kissé korán próbált vásárolni menni a picivel.

Som-Balogh Edina persze minden posztra reagált: "Ha szoptatnád elvinnéd!!! Ha megfogadsz egy tanácsot, mindig olyan dolgokban foglalj állást, amiben már van pici tapasztalatod..." - reagált a támadásokra Edina.

Som-Balogh Edina Forrás: Facebook/Som-Balogh Edina
Újabb cuki fotót Nánási Vencelrőlhttp://www.life.hu/csalad/20170409-ordog-nora-edes-kepet-posztolt-a-kisfiarol-vencelrol.htmlRajongói legnagyobb örömére Ördög Nóra, aki legutóbb elárulta, hogy bugyiban alszik-e, újabb édes képet posztolt a kisfiáról, Vencelről. Család--Óriásira nőtt Rosie Huntington-Whiteley terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20170409-rosie-huntington-whiteley-oriasi-terhespocakot-villantott.htmlRosie Huntington-Whiteley óriási terhespocakot villantott.Család--Csodaszép fotókon Dundika és Majka gyermekeihttp://www.life.hu/csalad/20170409-dundika-es-majka-gyermekei-nagyon-cukik.htmlTöbb ízben is beszámoltunk már róla, hogy Majka Amerikába utazott a családjával. Las Vegasból pedig folyamatosan érkeznek a fotók Mariánról és Olivérről, Dundika ugyanis folyamatosan posztol. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Kimi Raikkönen kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170409-kimi-raikkonen-kisfia-robin-nagyot-nott.htmlVéget ért a kínai nagydíj, Kimi Raikkönen pedig ötödikként ért célba. A büszke apuka korábban a finn ELLE magazinban mutatta meg csodaszép családját, most pedig azt is nézhetjük, mekkorát nőtt a kisfia, Robin.Család--Elképesztő dolgot tesz a szülés előtt Horváth Évahttp://www.life.hu/csalad/20170408-horvath-eva-elajandekozza-a-tuhait.htmlMeglepő üzenetet tett közzé közösségi oldalán Horváth Éva. A várandós sztár, aki legutóbb nagyon kiakadt, amiért nem adták át neki a helyet a villamoson, nem kis dologra vállalkozott. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Gönczi Gábor kisfia: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170408-gonczi-gabor-kisfiaval-aronnal-szelfizik.htmlNem rejtegeti kisfiát a TV2 sztárja, a rajongók legnagyobb örömére sorra érkeznek a fényképek a kis Áronról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.