Janicsák Veca szakított a gyermeke apjával

Forrás: Facebook/Janicsák Veca FanClub -
Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca hétről hétre felszabadultan szórakoztatja a nézőket a TV2 A Nagy Duett című műsorában Simon Kornél oldalán, miközben párjával, Ábellel már külön utakon folytatják.

A Story magazin eredetileg Janicsák Veca és Ábel esküvőjéről szeretett volna megtudni részleteket, amikor kiderült, hogy az énekesnő már nincs együtt a kislánya apjával. "Minden a legnagyobb rendben van köztünk. Hogy mindig ezt találgatják, annak az az oka, hogy Ábel nem közszereplő, és én nagyon vigyázok rá és a kislányomra is. Tudom, mit vállaltam azzal, hogy énekesnő leszek, de őket nem akarom belekeverni. Nem rejtegetem Ábelt, de nyilvános eseményekre általában nem megyünk közösen" - mesélte a lapnak másfél hónapja Janicsák Veca, amikor a szakításról faggatták. Hogy pontosan mikor mentek szét, arról nem akart semmit elárulni.

Janicsák Veca és kislánya, Emma Forrás: Facebook/Janicsák Veca FanClub

Úgy tudni, Veca gyermekének apja, Ábel fotósként dolgozik, és most is aktívan részt vesz a lánya életében. Emma másfél éves, és állítólag nem vette észre az otthoni változást, semmit nem érzékel a szakításból . "Nem állítom, hogy könnyű volt, de elsősorban édesanya vagyok, nekem azt kell szem előtt tartanom, hogy mi a legjobb a kislányomnak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.