Sebestyán Balázs család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs teljesen belejött a közösségi oldala kezelésébe. Sokszor posztol személyesebb hangvételű fotókat is: ezúttal kisifáról.

A Rádió1 nagysikerű reggeli műsorának sztárja nagyon ritkán enged csak betekintést családi életébe. Gyerekeiről és csodaszép feleségéről, Vikriről szinte sosem láthatunk fotót.

Ezért akkora szenzáció, hogy kisfiáról most fotót tett közzé közösségi oldalán. Bár a csemete arcát nem láthatjuk, annyit elárult a sztár, hogy gyerekeit is teljesen bedarálta ez az új ujjbizgentyűs játék, ami most hódít a fiatalok körében.

Nem semmi! Meglepő dolog derült ki Sebestyén Balázsról

Sokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott...

Bárdosi Sanyi 3 napos kislányáról mesélt- Videó!http://www.life.hu/csalad/20170607-bardosi-sanyi-3-napos-kisbabajarol-beszelt-video.htmlBárdosi Sanyi Mádai Vivinek és Istenes Bencének mesélt 3 napos kislányáról. Meglepő dolgot tudunk meg... Család--Oszter Alexandra teljesen elhatárolódik az édesapjátólhttp://www.life.hu/csalad/20170607-oszter-alexandra-elhatarolodik-az-apjatol.htmlOszter Sándor és lánya, Alexandra legendás kapcsolata, úgy tűnik, már a múlté. A minap a színész jelentette ki, hogy nem igazán érdekli lánya lánykérése, ma pedig Alexandra írt egy kemény posztot saját üzenőfalára. Család--Istenes Bence 50 nap után újra itthon van- Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170602-istenes-bencet-igy-varta-szerelme.htmlIstenes Bence 50 napig volt távol szeretteitől, ugyanis a Survivor című produkciót forgatta. CsaládOrigoHorváth Éva megmutatta a kisfiát - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170424-igy-nez-ki-horvath-eva-kisfia-foto.htmlVégre láthattuk, hogyan fog kinézni Horváth Éva kisfia, ha megszületik. Édes ultrahangfotót posztolt a sztármami. CsaládOrigoErdei Zsolt, Madár újra édesapa lesz!http://www.life.hu/csalad/20170407-madar-ujra-apa-lesz.htmlErdei Zsolt, Madár majd kicsattan a boldogságtól: kedvese második gyermeküket hordja a szíve alatt. CsaládOrigoLiptai Claudia kisfia egy napjáról mesélthttp://www.life.hu/csalad/20170303-liptai-es-kisfia-egy-napja.htmlLiptai Claudia minden héten a Best magazinban mesél arról, milyen az élet a kis Marcival. Ezúttal elárulja, hogyan telik Marcipán egy napja... CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.