Külön fog élni David és Victoria Beckham

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben a Beckham házaspár legidősebb fiára újra rátalált a szerelem, addig a szülők kapcsolatával valami nagyon nincs rendben. Folynak az építkezések, mennek a találgatások, és ők maguk is nyilatkoztak.

Jelenleg is folyik David és Victoria Beckham hatalmas villájának átépítése. Amikor a lapok beszámoltak a különös építkezésről, ők maguk is reagáltak. A házaspár úgy nyilatkozott, hogy egy új szárnyat húznak fel az otthonukhoz, ez pedig lehetővé teszi számukra, hogy egy családként, mégis "külön életét éljenek".

Victoria és David Beckham Forrás: AFP/Justin Tallis

Hogy ezzel szeretnék megadni egymásnak a szabadságot, vagy már ténylegesen szakításról van szó, arról egyikük sem nyilatkozott. Mindenestre minden Instagram-posztból árad a szeretet, de vajon ez elég, hogy megmentsék a házasságukat?

Az átépítés 5 millió fontba kerül Beckhaméknek. "Ez a fajta élet jól működik a családnál. Ha bármelyik gyerek, vagy szülő azt érzi, hogy már az őrületbe kergetik a többiek, akkor mostantól átköltözhet egy másik szárnyba"- fecsegte ki az egyik ismerős. Az azonban beszédes, hogy az épületet a tervrajzokon már úgy tüntették fel, hogy "Victoria lakrésze" és "David lakrésze"...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.