Horacio Pancheri A sors útjai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisfiú édesapja szeme fénye. Bár gyermeke anyjával már nincs együtt a színész, mindent elkövet, hogy a lehető legtöbb időt töltse a fiával.

Ahogyan arról pénteken írtunk: a valóságban is egymásba szeretett A sors útjai szappanopera két sztárja. Horaico Pancheri és Paulina Goto kapcsolata 2016-ban kezdődött és a színésznő remekül kijön, párja korábbi kapcsolatából született fiával is. Benicio a híres papa számos fotóján szerepel.

Buen viaje loquito gracias por estos días maravillosos junto a ti... Te amo y nos vemos pronto...

Horacio Pancheri (@horaciopancheri) által megosztott bejegyzés,

A modellből lett színésznek már számos híres kedvese volt. Volt egy futó viszonya Aracely Arámbula színésznővel, majd összejött Grettell Váldez színésznővel. Kapcsolatuknak akkor lett vége, amikor 2016-ban összejött Paulina Gotoval. De fiát egyetlen barátnő kedvéért sem hanyagolja el, sőt! Benicio rengeteg időt tölt édesapjával, annak ellenére, hogy a férfi Mexikóban, míg a gyermek anyja Argentínában él.

Pase unos 5 días hermosos a tu lado como siempre... nos vemos pronto mi príncipe... te amo

Horacio Pancheri (@horaciopancheri) által megosztott bejegyzés,

Benicio csak ritkán szerepel olyan fotón, amin apja párja, Paulina is ott rajta van, de a színésznő minden interjúban elmondja, hogy nagyon kedveli a kisfiút, és rettentően büszke a kedvesére, aki remek apa.

Llegaron mis hermanos @emiliopancheri85 y @victoriapancheri con mi príncipe Benicio... estamos felices con @soypaulinagoto no amor?

Horacio Pancheri (@horaciopancheri) által megosztott bejegyzés,

Mi lett vele? Eltűnt a Titkok és szerelmek főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170826-eltunt-a-titkok-es-szerelmek-foszereploje.htmlEmlékeztek még a Titkok és szerelmek szappanoperára, amelyben a modellkarrierről álmodó, Christina drámaian beleszeret a kanárisárga álomautóval járó Victor Manuelbe? Nos, nem akármilyen pletykát találtunk a főszereplő Adela Noriega színésznőről a neten.TV + SztárokOrigoSzerelmes fotók - A valóságban is együtt van A sors útjai két főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170825--a-valosagban-is-egyutt-van-a-sors-utjai-ket-foszereploje.htmlMariMar a múlté. Hétköznap délutánonként, már A sors útjainak sztárjai próbálják meg elrabolni a tévézők szívét. Az igazság egyébként az, hogy a szappanopera két főszereplője a valóságban is szerelmespárt alkot. TV + SztárokVad angyal, Sonadoras, Paula és Paulina - A legerősebb szappanopera-kvízhttp://www.life.hu/sztarok/20170812-szappanopera-kviz.htmlA 90-es években egy ország magolhatta be délutánonként az összes Dél-Amerikai keresztnevet. Gonosz földbirtokos, megvakult árva, elmebeteg szépség, jóságos - lehetőleg viskóban lakó - nagyanyó, és persze kisbaba szinte minden sorozatban volt. A kérdés csak az, hogy mennyire emlékszel még ezekre a délutáni szappanoperákra. Tedd próbára a tudásodat a kvízünkkel, ha pedig újra néznéd őket, akkor kapcsolj az Izaura TV-re, ahol újra támad a Paula és Paulina, az Esmeralda, a Titkok és szerelmek és a Vad angyal is. TV + SztárokOrigoLeticia Calderón szemének nem tett jót a vak Esmeralda szerepehttp://www.life.hu/sztarok/20170813-leticia-calderon-szemenek-nem-tett-jot-a-vak-esmeralda-szerepe-a-szappanoperaban.htmlAugusztus végétől újra láthatjuk Esmeralda történetét a tévében. A női főszereplő megformálójának Leticia Calderónnak azonban nem volt könnyű vak lányt alakítania. TV + Sztárok--Emlékszel még az Esmeralda főhősnőjére? Így él most a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20150927-leticia-calderon-az-esmeralda-fohosnoje-igy-el-most.htmlEsmerdaldaként ismerte meg a világ Leticia Calderónt, majd láthattuk a Szív parancsa című szappanoperában. Ezzel az alakítással díjat is nyert, majd eltűnt a közönség elől. TV + Sztárok--A Rosalinda sztárja, Thalia Sodi fölött nem múlik az idő- Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170624-a-rosalinda-sztarja-folott-nem-mulik-az-ido-foto.htmlKi ne ismerné a hajában rózsával pózoló szegény virágos lány és a tökéletes testű, gazdag orvos szerelmének történetét... A Rosalindát megformáló színésznő szépségére a mai napig emlékeznek a szappanoperát kedvelők. Ám Thalia Sodin nem fog az idő.... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.