Szerelmes fotók - A valóságban is együtt van A sors útjai két főszereplője

Horacio Pancheri Paulina Goto szappanopera A sors útjai
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
MariMar a múlté. Hétköznap délutánonként, már A sors útjainak sztárjai próbálják meg elrabolni a tévézők szívét. Az igazság egyébként az, hogy a szappanopera két főszereplője a valóságban is szerelmespárt alkot.

A 26 éves Paulina Goto és a 35 éves Horacio Pancheri ugyanis a felvételek alatt egymásba szerettek. Így nem nagyon kellett tettetniük, hogy mennyire vonzódnak egymáshoz. Ők ketten már másfél éve vannak együtt és nagyon úgy tűnik, hogy rajongásuk egymás iránt egyre erősebb.

.. happy kids, happy monday!

Paulina Goto (@soypaulinagoto) által megosztott bejegyzés,

A két fiatal színész a valóságban legalább annyira giccsesen romantikus stílusban osztja meg a szerelmükről szóló felvételeket, mint a sorozataikban. Mentségükre legyen, hogy ezek a videók, azért cukik is.

Az egykor modellként dolgozó Horacionak, nem Paulina az első híres barátnője. Korábban volt egy futó viszonya Aracely Arámbula színésznővel, majd összejött Grettell Váldez színésznővel. Vele akkor szakított, amikor megismerte Paulinát A sors útjai forgatásán.

Gracias @horaciopancheri por hacerme la fiesta más increíble del mundo mundial!! Te amo con todo mi ❤!!

Paulina Goto (@soypaulinagoto) által megosztott bejegyzés,

Meglepő függőségéről vallott Németh Kristóf - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-meglepo-fuggosegerol-vallott-nemeth-kristof.htmlNémeth Kristóf őszintén vallott arról, hogy milyen függőség fogságában él: legalább a nyaralás alatt próbál ellene küzdeni. TV + SztárokDukai Regina 200 szál vörös rózsát kapott - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170824-dukai-regina-200-voros-rozsaval-pozolt.htmlEgy nő akkor kap általában vörös rózsát, ha szerelmes - ez a növény ugyanis a szerelem jelképe, amit ideális esetben a párunktól kaphatunk. Ha pedig 200 szál csodás virágról van szó, ott már bizony komoly érzelmek lehetnek... erről árulkodik Dukai Regina legújabb fotója is. TV + SztárokEnnyi pénzből tud megélni Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170824-stohl-andras-ennyi-penzbol-tud-megelni.htmlStohl András ha akarna se tudna több helyen dolgzoni, de szüksége is van a sok munkára, és az ezzel járó fizetésekre: elárulta ugyanis, mennyi pénzből tud megélni egy hónapban! TV + SztárokFotó: Dudás Szabolcs - OrigoZalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--Jennifer Aniston férje ezeket posztolta Budapestrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170819-jennifer-aniston-ferje-budapesten.htmlNéhány napig Budapesten volt Justin Theroux. Jennifer Aniston férje már visszautazott az Egyesült Államokba, de előtte még csodás felvételeket posztolt Budapestről. TV + Sztárok--Szerelmesen csókolózik Kim Kardashian és Kanye West - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170813-szerelmesen-csokolozik-kim-es-kanye.htmlHamarosan megszületik a harmadik gyermekük, és láthatóan a West-Kardashian házaspár között láthatóan most is dúl a szerelem. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.