terhesség Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sajtóértesülések szerint Tomán Szabina gyermekejet vár. Árpa Attilával körülbelül egy éve jelentették be válásukat, a boldogság viszont újra rátalált a modellre.

Valamivel több mint egy évvel ezelőtt jelentette be Tomán Szabina és Árpa Attila, hogy külön utakon folytatják az életüket. Nem kellett azonban sokat várni, hogy mindketten rátaláljanak új szerelmükre. Attila és Szabina is megtalálta az új társát, a modell pedig a hírek szerint újra anyai örömök elé néz!

Tomán Szabina állapotos Forrás: MTVA

A Hot! magazin információi szerint ugyanis Tomán Szabina gyermeket vát, nagyjából a 16. hét körül lehet a modell. Új párjával teljes boldogságban élnek, a beszámolók szerint csak úgy ragyog Szabina! Pocakját egy olvasó szúrta ki, akivel egy repülőn utazott Szabina: a lap természetesen megkereste a az egykori modellt is, aki nem cáfolta az értesüléseket, de nyilatkozni nem kívánt.

20 éve halt meg a walesi hercegné – Diana utolsó napjára emlékezünkhttp://www.life.hu/csalad/20170829-20-eve-halt-meg-a-walesi-hercegne-diana-utolso-napjara-emlekezunk-baleset.html1997-ben mindenki a walesi hercegné és Dodi Al-Fayed izzó szerelmére volt kíváncsi. Egy nőre, aki az angol arisztokrácia hurkából kiszabadulva a saját kezébe vette a sorsát. Végül egy szörnyű tragédia vetett véget Diana életének, igazságtalanul fiatalon, két gyermeket hátrahagyva. Most megismerheted Lady D utolsó napjának történéseit. Család--Őszintén vallott az apaságról George Clooney http://www.life.hu/csalad/20170830-george-clooney-oszinten-meselt-az-apasagrol.htmlÍgy éli meg az apaságot George Clooney: őszinte vallomás. Család--Caramel és felesége tervezik a második babát!http://www.life.hu/csalad/20170830-caramel-es-felesege-tervezik-a-masodik-babat.htmlCaramel és kedvese nem áll az újabb baba útjába, kislányuk Szofi is vágyakozik már testvér után! Család--„Imádom, ha az unokám anyukájának néznek a játszótéren" – Ivett, a 41 éves nagymamahttp://www.life.hu/csalad/20170825-ivett-a-41-eves-nagymama.htmlBeke Ivett feltűnő, nagyon csinos hölgy, akiről nem sokan gondolják, hogy már betöltötte a negyvenet, azt pedig pláne nem nézik ki belőle, hogy büszke nagymama. Néhány éve még a legismertebb férfimagazinok címlapján is szerepelt, most pedig a TV2 visszatérő sikerműsorában, az Áll az alku!-ban próbálja meg felduzzasztani a családi kasszát. CsaládOrigoNagyot nőtt Bodrogi Gyula unokája, Enikő - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170829-nagyot-nott-bodrogi-gyula-unokaja.htmlBodrogi Gyula imádja a családját, de ők nem sokat szerepelnek a médiában. Kivételes alkalom, hogy a színész gyermeke és unokája egy reggeli műsorban tették tiszteletüket: nézd meg, milyen nagy unokája van már a művésznek. CsaládOrigoVajna Timiéknél egy év múlva jöhet a babahttp://www.life.hu/csalad/20170829-vajna-timieknel-egy-ev-mulva-erkezhet-a-baba.htmlVajna Timi amerikai karrierjét egyengeti, de a babaprojekt sem merült a feledés homályába. Timi elárulta, mikor jöhet a csemete! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.