Gyerekei előtt drogozott Mel B, azaz Melanie Brown

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rall -
kokain Melanie Brown Mel B bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bajban van Mel B. Már régen pereskedik férjével, és most olyan bizonyítékok kerültek elő, ami miatt az énekesnő elveszítheti legkisebb lányát.

Mel B terapeutájának feljegyzései kerültek a bíróság elé, amiben a doktor az énekenső kritikus időszakáról számol be - írja a Daily Mail. Dr. Charles Sophy különböző gyógyszerekkel próbálta meg kezeleni Melanie alkohol- és gyógyszerfüggőségét. A feljegyzésekből részletesen kiderült, hogyan terrorizálta őt az ex-férje, és az is, hogy a Spice Girls egykori tagja a kislánya előtt kokainozott. Ha ez bebizonyosdik, akkor az énekesnőtől elvehetik Stephen Belafontéval közös kislányának, a hat éves Madison felügyeleti jogát.

Mel B elveszítheti legkisebb gyermekét Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Rall
Harmadik gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceghttp://www.life.hu/csalad/20170904-harmadik-gyermeket-varja-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg.htmlKatalin hercegnő és Vilmos herceg harmadik gyermekét várja - a hírt meg is erősítették a Kensington-palota Twitteren oldalán. Család--Kate Middleton már korábban elárulta, hogy jön a baba http://www.life.hu/csalad/20170904-katalin-hercegno-mar-regebben-elarulta-hogy-terhes.htmlBombaként robbant a hír, hogy Kate Middleton terhes. Pedig nem ma említette ezt először. Család--Így élvezte ki Zséda kisfiával az iskola előtti hétvégét - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20170904-igy-elvezte-ki-zseda-kisfiaval-az-iskola-elotti-hetveget.htmlZséda nem gyakran mutatja meg kisfiát, de most kivételt tett: így töltötték Nimróddal az iskola előtti utolsó hétvégét! CsaládOrigoMegszületett Novak Djokovic második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20170903-novak-djokovic-masodik-gyermeke-megszuletett.htmlMegszületett a korábbi világelső teniszező Novak Djokovic és felesége, Jelena második közös gyermeke.Család--5 túlélő, akik később öngyilkosságot követtek el (18+)http://www.life.hu/csalad/20170827-5-tulelo-akik-kesobb-ongyilkossagot-kovettek-el-poszttraumas-stressz.htmlAmikor valaki túlél egy katasztrófát vagy egy szörnyű balesetet, az emberek úgy gondolják, mellettük volt egy őrangyal, a szerencse kegyeltjei. Ám vannak esetek, amikor maguk a túlélők képtelenek túltenni magukat az őket ért szörnyűségeken. Életükbe belopódzik egy árnyék, mely idővel az öngyilkosságba sodorhatja őket. CsaládThinkstockMegszületett Serena Williams kislánya http://www.life.hu/csalad/20170902-megszuletett-serena-williams-elso-gyermeke.htmlFantasztikus örömhírt tudtunk meg nemrég: Serena Williams világra hozta első kisbabáját. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.