Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás képet posztolt a közelmúltban szült Szinetár Dóra: kisfiával az autóban utazott.

Nagy port kavart Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán vallomása: kisbabájuk Down-szindrómával jött a világra. A kicsi a Benjámin nevet kapta és a család nagyon boldog, amiért őt kapták ajándékul.

A rajongók alig várták már, hogy a sztármami megmutassa a kisfiút: bár az arca halványan látszik, mégis öröm ránézni erre az idilli képre.

Vallomás: Szinetár Dóra kisbabája Down-szindrómás

Szinetár Dóra először és utoljára mesél arról, hogy kisbabája Down-szindrómával jött a világra.

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Aradszky László özvegye őszintén vallott: még mindig kopog az ajtajánhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-aradszky-laszlo-ozvegye-oszinten-vallott.htmlNéhány nappal ezelőtt, álmában hunyt el a neves táncdalénekes, Aradszky László. Özvegye őszintén mesélt az elmúlt időszakról.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBen Affleck újra iszikhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-ujra-iszik-ben-affleck.htmlBen Afflecknek többször gyűlt már meg a baja az alkohollal, és megannyiszor próbált túljutni ezen a problémán. Ismét nem sikerült, ugyanis a hírek szerint a sztárapuka újra iszik. TV + Sztárok--Elhunyt Berta Claudia, a C'est La Vie énekesnője http://www.life.hu/sztarok/20171016-elhunyt-a-cest-la-vie-egyuttes-enekese-berta-claudia.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el a '90-es évek lánybandájának énekese, Berta Claudia. TV + Sztárok--A Konyhafőnök VIP már az első adásban kikészítette a sztárokat http://www.life.hu/sztarok/20171016-kemeny-probatetellel-kezdodik-a-konyhafonok-vip.htmlSenki nem volt felkészülve arra a nehezítésre, amivel a Konyhafőnök VIP-ben kellett szembenézniük a sztároknak. TV + SztárokOrigoHa kell, gázpisztollyal védekezik Oszter Sándor http://www.life.hu/sztarok/20171016-gazpisztolyt-vett-onmaga-vedelmere-oszter-sandor.htmlDiósjenő lakossága továbbra sem tudja elfogadni Oszter Sándor tetteit, sőt, egyre inkább durvul a helyzet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.