Második gyermekét várja Al Ghaoui Hesna

kisbaba riporter terhes Al Ghaoui Hesna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riporter közösségi oldalán tudatatt a nagy hírt, nem is akárhogy!

Egy nagyon cuki rajzzal tudatta ismerőseivel és követőivel Al Ghaoui Hesna, hogy megint babát vár. A képet kislánya készítette: az édesanyja hasába belerajzolta a kistetvérét. A riporter első gyermeke, Neda 2014-ben született.

Zimány Linda édesanyjával közös fotót tett közzé, pedig ritkán mutatja ma rokonaithttp://www.life.hu/csalad/20180228-zimany-linda-edesanyjaval-kozos-fotot-tett-kozze-pedig-ritkan-mutatja-ma-rokonait.htmlÁltalában saját magáról és mindennaprajiról tölt fel fotókat közösségi oldalára Zimány Linda, családtagjait szinte soha nem mutatja meg követőinek. Most azonban egy édesanyjával közös képpel kedveskedett rajongóinak. Család--Férjéről és testvéréről posztolt Béres Alexandra: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ferjerol-es-testvererol-posztolt-beres-alexandra-fotok.htmlTestvérével, Rékával és férjével, Krisztiánnal posztolt közös fotót Béres Alexandra. Család--Kulcsár Edina ősszel édesanya lesz, már megmutatta az első felvételt gyermekérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180228-kulcsar-edina-osszel-edesanya-lesz-mar-megmutatta-az-elso-felvetelt-gyermekerol.htmlMég csak a napokban látott napvilágot a hír, miszerint Kulcsár Edina kisbabát vár, máris megmutatta a gyermekről készült első képet. Család--Ekkorát nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180228-ekkorat-nott-szabo-zsofi-kisfia-mendel-foto.htmlImmár 12 hetes Szabó Zsófi kisfia, és a csinos sztáranyuka most egy fotót is mutatott arról, mekkorát nőtt már Mendel. Család--Újabb gyerekkel szeretné megmenteni a házasságát Justin Timberlakehttp://www.life.hu/csalad/20180227-ujabb-gyerekkel-szeretne-megmenteni-a-hazassagat-justin-timberlake-jessica-biel.htmlMásodik gyermeket tervez Justin Timberlake és Jessica Biel. A pár abban reménykedik, hogy a születendő baba újra közelebb hozza őket egymáshoz. Család--Feje fölé tartotta gyermekét a szakadó esőben, hogy legalább ő ne ázzon: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180227-feje-fole-tartotta-gyermeket-a-szakado-esoben-hogy-legalabb-o-ne-azzon-video.htmlVan, hogy nincs kéznél esőkabát, ha szakad az eső, ilyenkor gyorsan fedett helyet keresünk, és persze, legelőször arra figyelünk, hogy a gyerek ne ázzon. Legalábbis van, aki így gondolkodik, de olyan is, aki nem. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.