Megmutatta lányait Deutsch Anita: íme, Emma és Hanni

fotó lány gyerekek Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyilvánosság kizárásával neveli gyermekeit Deutsch Anita, ám ezúttal kivételt tett, és megmutatta a rajongóknak két büszkeségét: Emma és Hanni gyönyörű gyerekek!

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a nyilvánosságtól teljesen elzárva nevelik gyermekeiket, ők már az elején eldöntötték, hogy nem szeretnék mutogatni kislányaikat sem a tévében, sem az újságban. Most azonban Anita kivételt tett, először és utoljára megmutatta szeme fényeit a Story Extrának.

Megmutatta lányait Deutsch Anita: íme, Emma és Hanni Forrás:RTL Klub

„Nem volt kérdés, hogy nem szeretnénk őket mutogatni. Azt szerettük volna, hogy ők azért kerüljenek be egy újságba, vagy a tévébe, mert ezt ők elérték bármivel, és nem azért, mert a szülei ismertek" – mondta Anita, aki ezúttal elfogadta a lányai döntését, akik úgy határoztak, most az egyszer van kedvük szerepelni. A színésznő elmondta, Emma és Hanni a mindenei, és egyáltalán nem bánta meg, hogy az anyaságot választotta.

Deutsch Anita és lányai remek kapcsolatban vannak Forrás: RTL Klub
Új műsorvezető az RTL Klub Reggelijében: Papp Gergő Pimaszúr visszatérhttp://www.life.hu/sztarok/20180404-uj-musorvezeto-az-rtl-klub-reggelijeben-papp-gergo-pimaszur-visszater.htmlA műsorvezető új munkát kapott, ezért kell elválnia családjától.TV + Sztárok--Kylie Minogue összeomlott, miután felbomlott az eljegyzésehttp://www.life.hu/sztarok/20180403-kylie-minogue-osszeomlott-miutan-felbomlott-az-eljegyzese.htmlKylie Minogue egy interjúban bevallotta: idegösszeomlása volt, miután felbomlott eljegyzése Joshua Sasse-vel. Pedig - mind mondta - sosem vágyott házasságra. TV + Sztárok--Hódi Pamela szereti ha egy férfi tud irányítani, akár az étteremben ishttp://www.life.hu/sztarok/20180403-hodi-pamela-szereti-ha-egy-ferfi-tud-iranyitani-akar-az-etteremben-is.htmlHódi Pamela szerint jó, ha egy férfi szeret irányítani, férfias gesztusnak tartja például, ha partnere rendel helyette az étteremben. TV + SztárokOrigoÖrömhírt osztott meg Risztov Éva: elnöknek választottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-oromhirt-osztott-meg-risztov-eva-elnoknek-valasztottak.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Risztov Évát: a sportolónőt választották a most alakult Olimpiai Bajnokok Testületének elnökének. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf félt, hogy nem lesz többé szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180403-nemeth-kristof-felt-hogy-nem-lesz-tobbe-szerelmes.htmlSzerelmi életéről mesélt a Barátok közt sztárja, színházigazgató Németh Kristóf. A színész elárulta, volt olyan időszak az életében, amikor úgy érezte, teljesen egyedül marad. TV + Sztárok--A Melrose Place sztárját, Jamie Lunert szexuális zaklatással vádoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20180403-a-melrose-place-sztarjat-jamie-lunert-szexualis-zaklatassal-vadoljak.htmlEgy amerikai férfi 250 millió dollárra pereli a Melrose Place sztárját, Jamie Lunert. Állítja, 1998-ban, amikor ő még csak 16 éves volt, a színésznő bedrogozta és elcsábította. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.