Szinetár Dóra 16 éve viszi iskolába gyermekeit

iskola iskolakezdés család Szinetár Dóra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás mosollyal kezdte meg az újabb iskolaévet Szinetár Dóra színésznő. Közösségi oldala követőinek elárulta, hanyadik évét kezdi meg, iskolába járó édesanyaként. 

"Boldogságos új Iskolaévet minden gyerkőcnek! Nekünk szülőknek pedig Boldogságos iskolába-vivős/kísérős/küldős Új Évet! Én mint anyuka, a 16. ilyen évemet kezdtem ma!!! Hát ti?!?" - írta közösségi oldalára feltöltött képéhez Szinetár Dóra színésznő.

Az autóban ülve, csodás mosollyal indítja az új tanévet, így egyetlen gyermeknek sem lehet rossz hangulata azért, mert újra iskolába kell menni. Követői is megosztják vele kommentben iskolakezdős történeteiket.

Iskolába mentek a magyar celebgyerekek: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180903-iskolaba-mentek-a-magyar-celebgyerekek-szandi-judy-papai.htmlA szeptember beköszöntével a magyar hírességek gyermekeinek is becsengettek az iskolába. Nézzük, hogyan vágtak bele a nagy napba a gyerkőcök! CsaládOrigoÍgy néz ki bikiniben a terhes Pippa Middleton: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180903-igy-nez-ki-bikiniben-a-terhes-pippa-middleton.htmlPippa Middleton bikiniben mutatta meg gömbölyű terhespocakját: várandósan is csinos Katalin hercegné testvére. Család--Rajzfilmsorozatok, amiket a gyerek mellett, a szülő is élvezhttp://www.life.hu/csalad/20180831-rajzfilmsorozatok-amiket-a-gyerek-es-a-szulo-is-elvezettel-nez.htmlSzámtalan mesecsatorna, és ezen belül rajzfilmsorozat várja, hogy a gyerekek leüljenek a tévé elé. Szülőként azonban a legtöbb untat vagy épp idegesít – mint arról korábban már írtunk. Most nézzünk meg pár olyat, melyet kicsik és nagyok is élvezettel néznek meg. CsaládOrigoElképesztően hasonlítanak egymásra Ada ikerfiai: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180902-elkepesztoen-hasonlitanak-egymasra-ada-ikerfiai.htmlPintér Adrienn Ada megmutatta ikreit. A fiúk elképesztően hasonlítanak egymásra, és nem mellesleg édesanyjukra is. CsaládOrigoKözös fotót posztolt Kulcsár Edinával Csutihttp://www.life.hu/csalad/20180902-kozos-fotot-posztolt-a-varandos-kulcsar-edinaval-csuti.htmlBármelyik pillanatban megszülethet Kulcsár Edina és Csuti babája. A türelmetlen édesapa közös fotót posztolt. CsaládOrigoKislányáról, Natikáról posztolt Hódi Pamela: így öleli édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20180902-natikarol-posztolt-hodi-pamela-igy-oleli-edesanyjat.htmlMegható anya-lánya fotót posztolt közösségi oldalára Hódi Pamela. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.