Gólyahír: megszületett Voksán Virág kisbabája

kisbaba gólyahír Voksán Virág szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt a nagypapa osztotta meg a Facebookon.

A kisfiú a Bence nevet kapta, három kilóval és 51 centivel látta meg a napvilágot. Virág még nem értesítette a rajongóit a közösségi oldalán, a nagypapa osztotta meg Facebookján az örömhírt - írta az Origo.

Megházasodott Tunyogi Bernadett: 44 évesen másodjára is kimondta az igenthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-meghazasodott-tunyogi-bernadett-44-evesen-masodjara-is-kimondta-az-igent.htmlTunyogi Bernadett 44 évesen mondta ki másodjára a boldogító igent. A színésznő álomesküvőjéről mesélt. TV + SztárokThinkstockFérfiakat szedett fel, itatott le, majd rabolt ki egy szigetszentmiklósi nőhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-ferfiakat-szedett-fel-itatott-le-majd-rabolt-ki-egy-szigetszentmiklosi-no.htmlKét férfit foszthatott ki az a szigetszentmiklósi nő, akit a budaörsi rendőrök fogtak el. A nő a gyanú szerint társkeresőn ismerkedett meg a férfiakkal, akiket leitatott, majd elvette értékeiket. TV + SztárokOrigoA Survivor versenyzőjét, Dékány Vikit rendszeresen meglopta volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-a-survivor-versenyzojet-dekany-vikit-rendszeresen-meglopta-volt-parja.htmlDékány Vikit a Survivorből ismerhették meg az emberek, ám múltját játékban még nem részletezte. Sok mindent megtapasztalt pedig, de a legnagyobb csalódást egyik volt szerelme jelentette: kiderült, hogy végig meglopta őt. TV + Sztárok--Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigoBrad Pitt közeli kapcsolatba került egy ékszertervezővel, Sat Hari Khalsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-brad-pitt-kozeli-kapcsolatba-kerult-egy-ekszertervezovel-sat-hari-khalsaval.htmlÚgy tűnik, Brad Pittnek végre van új nő az életében. A színészt egy Los Angeles-i rendezvényen látták egy ékszertervezővel és spirituális vezetővel. TV + Sztárok--Közleményt adott ki a Juventus Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-kozlemenyt-adott-ki-a-juventus-cristiano-ronaldorol.htmlNemi erőszakkal vádolta meg Kathryn Mayorga modell Cristiano Ronaldót. Azt állítja, hogy a focista 2009-ben, Las Vegasban erőszakosan közösült vele. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és Ronaldo után most a klubja is közleményt adott ki.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.