Apró elszólás: hamarosan érkezhet Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke

Forrás: GETTY IMAGESSAMIR HUSSEIN -
Születés királyi család Meghan Markle Meghan hercegné szülés Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor októberben Harry herceg és Meghan hercegné bejelentették, hogy gyermeket várnak, mindössze annyit mondtak, hogy tavasszal érkezik a hercegi csemete. Most Meghan hercegné elszólásából lehet tudni, hogy hamarosan itt az idő. 

Harry herceg és Meghan hercegné októberben jelentették be, hogy tavasszal megszületik első gyermekük. Ahogy ezt megszokhattuk, a pontos idejét nem árulták el, várhatóan ahhoz lehet majd viszonyítani, hogy a hercegné mikor vonul el szülései szabadságra.

Harry herceg és Meghan hercegné tavaszra várják első gyermeküket Forrás: GETTY IMAGESSAMIR HUSSEIN

A People magazin beszámolója szerint amikor a királyi család a napokban Károly herceg walesi herceggé avatásának 50. évfordulóját ünnepelte, Meghan hercegné utalást tett arra, hogy mikor érkezik a csemete.

Egy cardiffi vendéggel beszélt, aki egy jótékonysági szervezetet képviselt. Ő kérdezgette a várandósságról és a babáról, amikor a hercegné így felelt: "Már majdnem ott vagyunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.