Kiderült, mennyi gyermeket nemzhetnek életük során a férfiak és a nők

Forrás: Shutterstock -
szülés család gyermeknemzés gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is gondolkodtál már azon, hogy hány gyermeket szülhet egy nő élete során? Vagy épp azon, hány csöppséget nemzhet egy férfi? Most itt a tudományos válasz. 

A családtervezés a legtöbb fiatal pár számára fontos kérdés. De gondolkodtál már azon, hogy hány gyermeket szülhet élete során egy nő?

A Szeretlek Magyarország a Business Insider egy korábbi cikklét szemlézte ezzel kapcsolatban. Szakértők megállapították, hogy egy egészséges nő élete során akár 15-30 gyermeknek is életet adhat. A nőknek számolniuk kell testük regenerálódásával, ám a férfiaknak ennél kicsit könnyebb dolguk van.

Akár 30 gyermeket is szülhet egy nő élete során Forrás: Shutterstock

Így az is kiderült, hogy azok a férfiak, akik minden lehetőséget kihasználnak a gyermeknemzésre, akár 200 utódot is produkálhatnak életük során.

Egy friss kutatás szerint a fiatalok nem dőlnek be az influenszereknekhttp://www.life.hu/csalad/20190514-friss-kutatas-szerint-a-fiatalok-nem-dolnek-be-az-influenszereknek.htmlA mostani tizenévesek java részére és a húszas éveik elején járókra, azaz a Z generáció tagjaira jellemző az információéhség és a közösségi, valamint különböző videómegosztó oldalak rendszeres követése. Véleményükre és világnézetükre erős hatással vannak az interneten fellelhető tartalmak, tehát az előző generációktól egy kissé eltávolodva élnek. Az influenszerek esetleges káros hatásaitól azonban nagy részük védve van. CsaládOrigoKrausz Gábor őszintén beszélt a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190516-krausz-gabor-oszinten-beszelt-a-babavarasrol.htmlIgyekszik megteremteni Tóth Gabi körül a nyugalmat Krausz Gábor. A séf úgy érzi, csodálatos, ami velük történik, nagyon várják már a gyermek születését. CsaládOrigoGyermeket vár Berkesi Judit műsorvezetőhttp://www.life.hu/csalad/20190516-gyermeket-var-berkesi-judit-musorvezeto.htmlBerkesi Judit babát vár: kerekedő pocakját is megmutatta. CsaládOrigoJaksity Kata közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190515-jaksity-kata-kozos-fotot-posztolt-gyermekeivel.htmlJaksity Kata megmutatta, mekkorát nőttek a gyermekei. CsaládOrigoAz etikus nem monogám párkapcsolatok formái (18+)http://www.life.hu/csalad/20190502-az-etikus-nem-monogam-parkapcsolatok-formai.htmlA monogámia – hiába része a társadalmi normánknak – csupán egyike a sokféle kapcsolatrendszernek. A nyugati és keresztény kultúrákban a monogám párkapcsolatra vagyunk berendezkedve, ehhez igazítottuk a jogrendszerünket is, mégis rengeteg ember érzi egyfajta börtönnek. A nyitott kapcsolatoktól kezdve a poliamor életstílusig számtalan módon kapcsolódhatnak egymáshoz az emberek a szó intimebb és behatóbb értelmében. Tegyünk rendet a fejekben! CsaládOrigoKiderült, mi volt II. Erzsébet királynő kívánsága az esküvője napjánhttp://www.life.hu/csalad/20190514-kiderult-mi-volt-ii-erzsebet-kiralyno-kivansaga-az-eskuvoje-napjan.htmlHetvenkét évvel ezelőtt kötötte össze életét II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg. Most az is kiderült, hogy mi volt a kívánsága az akkor még hercegnői rangot viselő Erzsébetnek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.