Gáspár Bea megmutatta anyukáját – Fotó

sütés édesanya család konyha Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az édesanyjától örökölte főzőtudományát Gáspár Bea.

Gáspár Beát édesanyával együtt fotózták, nem is akárhol: a konyhában. Aranka néni épp a pogácsakészítés tudományát igyekezett átadni lányának a kép elkészültekor.

A bejegyzéshez hozzászólt Gáspár Evelin is, aki megerősítette: nagymamája készíti a világ legjobb tepertős pogácsáját.

Kis híján sorozatgyilkos áldozata lett a Blondie énekesnője, Debbie Harryhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kis-hijan-sorozatgyilkos-aldozata-lett-a-blondie-enekesnoje-debbie-harry.htmlMegdöbbentő élményéről vallott a Blondie énekesnője: egyszer beszállt a sorozatgyilkos, Ted Bundy autójába. TV + SztárokOrigoÍme a fotók Elton John első házasságáról, amikor egy nőt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-ime-a-fotok-elton-john-elso-hazassagarol-amikor-egy-not-vett-el.htmlVilágszerte imádják Elton Johnt, a zenész nyíltan vállalja homoszexualitását is. Ám azt kevesen tudják, hogy első házassága egy nővel köttetett, amelyről most fotók is napvilágot láttak. TV + Sztárok--Istenes Bence veszélyesen robogózott Máltán: egy ilyen mutatvány a jogsiba is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20190531-istenes-bence-veszelyesen-robogozott-maltan-egy-ilyen-mutatvany-a-jogsiba-is-kerulhet.htmlIstenes Bence Máltán mutatott be veszélyes mutatványt robogójával. Egy ilyen miatt akár a jogosítvány is ugorhat. TV + Sztárok--Tóth Gabi részvétét fejezte ki a dunai hajóbalesettel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-toth-gabi-reszvetet-fejezte-ki-a-dunai-balesettel-kapcsolatban.htmlTóth Gabi megrendülését fejezte ki a közösségi oldalán a dunai hajóbalesettel kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKapócs Zsóka visszakaphatja az elcsalt millióithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kapocs-zsoka-visszakaphatja-az-elcsalt-millioit.htmlKapócs Zsókát állítása szerint milliókkal károsította meg egy építési vállalkozó. A lakberendezőként dolgozó színésznő most visszakaphatja a pénzét. TV + SztárokOrigoElvesztette szerelmét Lovas Rozi színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190530-elvesztette-szerelmet-lovas-rozi-szineszno.htmlÉlete legnagyobb fájdalmáról vallott A mi kis falunk sztárja, Lovas Rozi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.