Tóth Gabi elárulta, mikor érkezik a babájuk

Forrás: Instagram/Tóth Gabi -
Tóth Gabi baba gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi maga mögött hagyta a rosszulléteket, és végre tudja élvezni a várandósságot. Az énekesnő a kisbabájáért minden koncertjét lemondta, és elárulta, mikor érkezik a pici. 

Tóth Gabi nem akarta ilyen hamar bejelenteni a várandósságát, de nem volt más választása. Rájött, hogy a fellépéseket nem tudja így teljesíteni, hiszen rosszullétekkel küzdött. Ezért aztán a közösségi oldalán tudatta mindenkivel az örömhírt.

Tóth Gabi elárulta, mikor érkezik a gyermekük Forrás: Instagram/Tóth Gabi

eddig az állapotosságnak inkább a terhes részét sikerült még megélni.

Egyfolytában szenvedtem, és nagyon izgult értem, hogy hogy fogok így színpadon énekelni, vagy mi lesz velem, ha egy dal közben rám jön a rosszullét. Ez nagyon nagy stressz. (...) Gábor emiatt egy kicsit aggódott értem, hogy minden rendben legyen"

A nő, aki adta-vette a gyerekeket, és így több ezer család életét tette tönkre (18+)http://www.life.hu/csalad/20190529-gyerekkereskedelem-egy-no-tobb-ezer-csalad-eletet-tette-tonkre-18.htmlA gyermekre vágyó nők a végsőkig elmennének azért, hogy gyerekük legyen. Nem volt ez másként néhány évtizeddel korábban sem. Egy asszony jó pénzért teljesítette a gyermektelen nők kívánságát, és hogy közben ezt gyerekrablásokkal és kisdedek meggyilkolásával tudta elérni, az őt cseppet sem zavarta. CsaládOrigoJobb ember leszek! mozgalom: így sikerült a májusi kihívás nekünkhttp://www.life.hu/csalad/20190531-jobb-ember-leszek-mozgalom-igy-sikerult-a-majusi-kihivas-nekunk.htmlMellém állt a szerencse, amikor a Jobb ember leszek! mozgalom májusi kihívását húztam ki a kalapból, merthogy nagyon is hiszek az apró figyelmességek erejében. CsaládOrigoA cirkuszi szörnyszülött, Mary, torz külsejével tudta eltartani gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-cirkuszi-szornyszulott-mary-torz-kulsejevel-tudta-eltartani-gyermekeit.htmlNem meglepő, hogy egy édesanya bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyermekeit biztonságban tudja. Akár még nevetség, elszörnyedés tárgyává is képes tenni magát, ha ez marad az egyetlen lehetősége. Mary Ann Bevan élete egy betegség következtében igazi tragédiává vált, ő mégis hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot. Ismerd meg az egyik legfantasztikusabb anya történetét. CsaládOrigoMeghan hercegné szakít egy hagyománnyal, amit a királynő és Katalin is követetthttp://www.life.hu/csalad/20190530-meghan-hercegne-szakit-egy-hagyomannyal-amit-a-kiralyno-es-katalin-is-kovetett.htmlMegszokhattuk, hogy Meghan hercegné nem mindenben követi a királyi család hagyományait. Most egy újabb tradícióval szakít: nem azt a babakocsit választotta, amit a család nemzedékek óta használ. Család--Egy autó ülésén hozta világra gyermekét egy amerikai anyukahttp://www.life.hu/csalad/20190530-egy-auto-ulesen-hozta-vilag-gyermeket-egy-amerikai-anyuka.htmlFérjével nem értek be időben a kórházba és az autóban szülte meg gyermekét egy amerikai nő. CsaládOrigoMegszületett Valkó Eszter kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190530-valko-eszter-kisfia-megszuletett.htmlVilágra hozta kisfiát Valkó Eszter. Ő és férje, Radócz Péter nagyon boldogok. A kicsi lombikprogrammal fogant, ezért Eszter időzített császármetszéssel szült. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.