Kim Kardashian a közösségi oldalán mutatta meg újszülött gyermekét

Születés kim kardashian család gyermek béranya közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West és Kim Kardashian gyermeke egy hónappal ezelőtt született meg. Egészen eddig nem mutatták meg. A büszke édesanya most először osztott meg képet a gyermekről. 

Már több mint 5,5 millióan kedvelték Kim Kardashian legújabb fotóját, amelyen nem más szerepel, mint újszülött kisfia.

A Kanye Westtel közös gyermeket béranya hozta világra egy hónappal ezelőtt. Egészen eddig egyetlen fotót vagy videót sem mutattak a kicsiről. Most azonban egészen közeli képpel rukkolt elő a négygyermekes édesanya. Az is kiderült, hogy a gyermeket Psalmnak, azaz Zsoltárnak nevezték el.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Psalm Ye

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ajándékozzatok megható pillanatot – Apák napi versek magyar kortárs költőktőlhttp://www.life.hu/csalad/20190607-ajandekozzatok-meghato-pillanatot-apak-napi-versek-magyar-kortars-koltoktol.htmlTi megünneplitek apák napját? Ha a válasz igen, akkor idén ne csak kedves kis tárgyi meglepetésekkel készüljetek. Egy vers mindig eléri a célját, hiszen érződik rajta a belefektetett idő és energia, valamint a mögötte lévő érzelem. Az idősebb gyerekek akár hosszabb verset is elszavalhatnak édesapjuknak, a kicsik elég, ha egy-két versszakkal készülnek. Hidd el, apa szemébe könnyeket fog csalni, amikor vasárnap reggel a gyermeke egy csodás verssel lepi meg. CsaládOrigoMásodik gyermekével várandós az Irie Maffia énekesnője, Senahttp://www.life.hu/csalad/20190611-masodik-gyermekevel-varandos-az-irie-maffia-enekesnoje-sena.htmlMásodik gyermekét várja az Irie Maffia énekesnője, Sena. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Gabi elárulta, hogyan szeretne szülnihttp://www.life.hu/csalad/20190610-toth-gabi-elarulta-hogyan-szeretne-szulni.htmlÉletük legnagyobb kalandjára készül Tóth Gabi és Krausz Gábor: hamarosan szülők lesznek. Az énekesnő terhességével eddig minden a legnagyobb rendben van, és most elárulta, milyen szülést szeretne. Család--Te vagy a főnök – Ne engedd, hogy a gyereked irányítsonhttp://www.life.hu/csalad/20190607-te-vagy-a-fonok-ne-engedd-hogy-a-gyereked-iranyitson.htmlTi is ismertek olyan gyereket, aki határozottan hangot ad a véleményének, aztán jelenetet rendez, sírva fakad vagy dührohamot kap, ha mégsem az lesz, amit ő akar? Amikor a szülőnek magyarázkodnia, végül pedig engednie kell, hogy sorozatosan a gyerek akarata érvényesüljön, az azt jelenti, a gyerek a fejünkre nőtt.CsaládOrigoSenki sem hiszi el, hogy ez a nő 6 hónapos terhes, olyan kicsi a hasahttp://www.life.hu/csalad/20190610-senki-sem-hiszi-el-hogy-ez-a-no-6-honapos-terhes-olyan-kicsi-a-hasa.htmlBelle Lucia az internetezők célpontja lett. Az ausztrál modell első gyermekét várja, ám senki sem hiszi el róla, hogy terhes. CsaládOrigo7 dolog, ami mosolyt csal az arcodra, ha a '90-es években voltál gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20190607-7-dolog-ami-mosolyt-csal-az-arcodra-ha-a-90es-evekben-voltal-gyerek.htmlA '90-es években már érződött ugyan a digitális világ erőteljesen érkező hulláma, de gyerekként még a szocreál játszóterek is abszolút képesek voltak egész délutánra lefoglalni minket. Ez a korszak érdekes, változatos és bájosan furcsa volt. Nézzük, mik voltak a kedvenc játékaink és a „menő cuccaink”. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.