ásványvíz szexuális élet ízesítés felnőtt cigaretta nemi szerv gyümölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak jelentős része szereti, egy részük egyenesen megőrül érte, és csak egy egészen kicsi hányad az, aki nem szívesen hódol az orális szexnek. Akik szeretik, azok viszont egyöntetűen megegyeznek abban, hogy azonos ízű női nemi szerv nincs. Ráadásul ugyanannál a nőnél is változhat az íze attó függően, mit viszünk be a szervezetünkbe. De hogy miért a gazdag ízkínálat? Ennek jártunk a végére.

Hormonfűszer és a feromonok

Az egészséges, minden fertőzéstől mentes hüvelyváladék vízszerű és illatmentes, de cseppet sem íztelen. Az alapízt ugyanis befolyásolhatják a hormonok, vagyis minél inkább közeledik a menstruáció, annál "fémízűbb" lesz a váladék, ugyanakkor a peteérés közeledtével és konkrétan a peteérés idején valami egészen különleges, csak arra az egy nőre jellemző koktélt kavarnak ki a hormonok, melynek még az illata is csábító.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Édesítő gyümölcsök

Egyes kutatók azt állítják, hogy a hüvelyváladék ízversenyében messze beelőzik társaikat azok a nők, akik nem fogyasztanak mást, csak növényi eredetű táplálékot, illetve kifejezetten a gyümölcsök azok, amelyek a szervezet szűrőjén áthatolva képesek üde zamatokkal gazdagítani a női ízeket.

A gyümölcsök közül se mindegy persze, hogy mit vetünk be: első körben ajánlhatjuk a teljesen hétköznapinak számító almát, ám nem akármelyik válfaját, kifejezetten az ad kellemes ízeket, amelyek magas cukortartalommal bírnak. És ugyanezen elv mentén érdemes a gyümölcsökből válogatni, azok a gyümölcsös ízek fognak felragyogni a koktélban, amelyek extra módon édesítenek. Ilyen lehet a papaya, a banán, a mangó, az eper, de még az ananász is. Illetve a fórumbeszámolók alapján a szőlőt is szívesen vetik be mindazok, akik otthonosan mozognak a szexgasztronómiában.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Óvakodj a csokitól és a cigitől!

Az édesszájúak számára valószínűleg rossz hír, hogy a természetes gyümölcscukrokkal ellentétben a más jellegű édességgel bevitt szénhidrátok (pl. csokoládé) negatív irányba befolyásolja a váladék ízét, így ha szeretnénk igazán finom és üde ízekkel kínálni a partnert, érdemes a csokoládét a szex utánra tartogatni. És a cigarettát is felejtsük el, mert a kifejezetten káros nikotin mellett füstaromával bombázza a szervezet teljes vízháztartását, így a hüvelyváladékot is.

Pezsgő helyett ásványvíz

Bár az erotikára való ráhangolódást és a görcsök oldását jótékonyan segíti az alkohol, a főfogás ízét kifejezetten keserűvé tompítja az ital. És itt szinte mindegy, hogy borról vagy édes italról van-e szó, az alkohol nem tesz jót a női ízeknek, ahogy a koffein is képes kellemetlen perceket okozni a lelkes fogyasztónak.

A tiszta víz illetve az ásványvíz, főleg, ha a szükséges mennyiséget nem sajnáljuk a szervezetünktől, kifejezetten finomítja a különböző ízekből összerázott koktélt. Hiszen a víz szinte átmossa a szervezetet, és kiöblíti az esetlegesen felszaporodó méreganyagokat is.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Húsmentes napok

Amilyen hatásos lehet a gyümölcs, olyan kellemetlen meglepetést képes okozni a hús és a tejtermék, főleg akkor, ha vörös húsokat választunk és azokat erősen fűszerezve fogyasztjuk el. A só, a bors, a hagymafélék és a karakteres jellegű fűszerek illat- és ízmolekulái a hüvelyváladékban is felismerhetőek maradnak. Ám amennyivel gazdagabb lesz egy-egy étel a fűszerektől, olyan fanyarrá válhat a női öl íze a kóstoló során, így a tapasztalt, kényes ízlésű "vendégek" szerint jobb csínján bánni a fűszerekkel, ahogy a húsfélék közül is a szexuális örömökre szánt napok során (és ha lehet, már egy nappal előtte is) lehetőleg nagyon kevés fehér húst, illetve csak halat fogyasszunk.

Kassai Tini

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.