ásványvíz vitamin hús szex férfi sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van, aki imádja, más a gondolatot is alig tudja elviselni, megint más csak akkor nyitott az ondó ízére, ha azt valódi, lángoló szerelem fűszerezi.

Ám a szerelem mellett természetesen, akárcsak a női nedvek esetén, az elfogyasztott táplálék is jelentősen befolyásolhatja a férfisperma aromáját. Jó, ha tisztában vagyunk azzal is, hogy a táplálkozás nemcsak a sperma ízét és illatát befolyásolja, a teljes szervezetre hat, így a veríték és a nyál íze is annak fényében változhat, amit az előző néhány órába fogyasztottunk. Szóval, ha testszerte illatos-zamatos aktusra vágyunk, a következők fényében állítsuk össze a szex-gasztronómiai étlapot.

Thinkstock
Thinkstock



Ásványvizes pezsdítés

A víz, főleg ha az ásványi anyagokban gazdag, de kristálytiszta vizet választjuk, képes az egész szervezet nagytakarítása mellett a testnedvek felfrissítésére is. Üde, pezsgő koktélalapanyag válhat az ondóból is, ha szex előtt legalább egy napig a szokottnál jóval nagyobb mennyiségű ásványvizet fogyasztanak a férfiak. A magas vastartalmú vizek azonban visszafelé sülhetnek el, mert azok kellemetlen fémes ízeket lopnak be az ondóba.

Vitaminok nélkül?

Bár a férfias erőhöz (is) szükség lehet vitaminok bevitelére, jó ha tudjuk, hogy néhány vitamin kifejezetten kellemetlen ízt kölcsönözhet a szexnedveknek. Ugyanakkor a szelén és a cink pikáns ízekkel gazdagíthatja azokat. Emellett természetesen a gyógyszerek is befolyásolhatják a szex ízét, ám az állandóan szedett gyógyszereket emiatt nyilván nem szabad elhanyagolni, ilyen esetben, ha a hölgypartner nem kedveli a "gyógyszeres" ízt, legfeljebb elmarad a kóstoló.

Thinkstock
Thinkstock



Zöldfűszeres sperma

A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a nagyon magas klorofill tartalmú zöldségek kifejezetten segítenek a természetes szexkoktél ízesítésében. Édesebb és finomabb lesz a sperma a zellerzöldtől, a petrezselyemtől, valamint a búzafűtől. Akad, aki ezek mellett a spenótra is esküszik, és állítja, annak ellenére, hogy természetes állapotában, nyersen a spenót savanykás ízű, a szervezet szűrője után, már a spermában édes íz formájában köszön vissza a magas vitamintartalmú, de nem túl népszerű zöldféle.

Varázsízek a teából

A kulináris élvezetek nagymesterei a különböző teaféléket, valamint az ezeket ízesítő fűszereket is előnyben részesítik a szex során. Különösen kedvelt a fehér és a zöld tea, a mentatea és ezek ízesítői: a vanília, a narancshéj, a citromhéj, valamint a fahéj is. Ezek az ízek átosonnak a vér és nyirokkeringés segítségével a spermába, és egyedi módon tudják varázslatossá tenni azt.

Thinkstock
Thinkstock



Csak hagymát ne!

A hagymás aromák, bár ételeink szinte nélkülözhetetlen ízesítője, sajnos nem kedveznek a szex közbeni ízeknek. A fokhagyma különösen "gonosz" meglepetésekre képes, mert dohos, "pincezamatot" csempészhet be a férfias nedűbe.

Óvatosan a húsokkal

Akárcsak a hölgyeknél, érdemes a férfias ízek érdekében is óvatosan bánni a húsfogyasztással. Ha valaki igazi nagymenetre készül, vagy ez az első, reményei szerint teljes körű szexuális együttlét álmai nőjével, érdemes néhány napra áttérni a vegetáriánus étrendre. Meglepetéssel fogja majd tapasztalni, hogy férfierejét a húsmentes étrend cseppet sem gyengíti. A vörös húsok ebben az esetben teljesen kerülendők, de szárnyasból vagy halból is csak módjával csipegessen, aki szeretné üde ízekkel elkápráztatni kedvesét.

Csoki- és szesztilalom

Ha a férfi valóban jót akar párjának, akkor a szexrandi előtt legalább 48 órával érdemes szesz-, csoki- valamint koffeintilalmat bevezetni, ugyanis mindhárom fáradttá és kesernyéssé tompítja a sperma ízét. Helyettük fogyasszon annyi gyümölcsöt, amennyit csak bír. A férfiaknál is az alma lehet a befutó, illetve az ananász.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!




Ez az, amitől finomabb íze lesz a női nemi szervnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110407-amitol-jobb-ize-lesz-a-noi-nemi-szervnek.htmlÍgy lesz a női nemi szerv egyre csak kívánatosabbhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110114-igy-lesz-a-noi-nemi-szerv-egyre-csak-kivanatosabb.htmlÍgy öregszik a pasik péniszehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110107-igy-oregszik-a-pasik-penisze.htmlTömegével járnak mellkisebbítő műtétre a cicis férfiakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110207-egyre-nepszerubb-a-mellkisebbito-mutet-ferfiaknak.htmlA lány, akinek mellfellvarrás után eltűnt a mellbimbója/lifenetwork/lifemagazin/20110201-a-lany-akinek-mellfellvarras-utan-eltunt-a-mellbimboja.htmlMegrázó történet: Lehet-e teljes életet élni leforrázott mellel?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110104-megrazo-tortenet-lehete-teljes-szexualis-eletet-elni-leforrazott-mellel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.