Életveszélyes módszerrel fogyott le Kate Middleton?

diéta fogyás Kate Middleton fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Middleton drasztikus fogyását nem lehetett nem észrevenni, és bár sokan anorexiára vagy szigorú diétára gyanakodtak, Kate folyamatosan tagadott, többnyire az esküvői izgalmakra fogta, hogy hirtelen leperegtek róla a kilók. Állítólag azonban Kate fogyása mögött az új sztárfogyókúra, a Dukan-diéta állt, ami azonban akár veszélyes is lehet az egészségre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amikor a 177 centi magas Kate Middleton 55 kilóra fogyott, a britek elkezdték a találgatást, vajon mi történhetett az egykor gyönyörű, nőies idomokkal rendelkező fiatal nővel. Voltak, akik anorexiásnak tartották, azonban mára szinte biztosra vehetjük, hogy a fogyása - ahogy ő is fogalmazott - az esküvői terv része volt. Állítólag a hercegnő - anyja példája hatására - a mostanában egyre népszerűbb Dukan-diétával szabadult meg ilyen hamar a kilóitól.

Nézd meg hogy nézett ki Kate az esküvőn! Katt ide!




Sok fehérje, kevés szénhidrát





Thinkstock
Thinkstock

A diéta veszélyes is lehet

Az első probléma az új "csodadiétával", hogy szinte kiiktatja a szénhidrátokat az étrendből. A szénhidrátok pedig a szervezetünk energiaforrásainak az alapját képezik, ezért az ilyen diétát a táplálkozási szakértők nem ajánlják, sőt, a dietetikusok véleménye szerint a napi ötszöri kis mennyiségű összetett szénhidrát - mint például a teljes kiőrlésű gabonafélék - bevitele ajánlott. Ha ugyanis ilyen drasztikusan csökkenti valaki a szénhidrátbevitelét, számíthat rá, hogy erőtlennek, fáradékonynak érzi magát, de a vércukorszint drasztikus lecsökkenése miatt akár el is ájulhat.








Íme Kate Middleton mesés menyasszonyi cipőjehttp://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110502-katalin-hercegno-eskuvoi-cipoje.htmlÍgy lépett le Vilmos herceg és Kate Middleton a palotábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110430-vilmos-herceg-es-kate-middleton-helikopterrel-repultek-naszutra.htmlEbben a ruhában bulizott Kate Middleton az esküvő utánhttp://www.life.hu/szepulj/20110430-kate-middleton-masodik-menyasszonyi-ruhaja.htmlKate Middleton menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/galeria/20110429-kate-middleton-menyasszonyi-ruhaja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.