Robert De Niro interjú közben sírta el magát

betegség film Robert De Niro bipoláris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évtizedek óta kemény fickókat alakító Robert De Niro elsírta magát egy televíziós beszélgetés közepén, amikor szóba került a bipolaritás.

A legendás színész Bradley Cooperrel és David O'Russell rendezővel szerepelt Katie Couric műsorában, hogy legújabb filmjüket, a Silver Linings Playbook című alkotást népszerűsítsék. A film egy bipoláris férfi életéről szól, aki próbál beilleszkedni a társadalomba. David, a film rendezője is ezzel a betegséggel küzd a való életben, Robert de Niro pedig a karakter apját alakítja a moziban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amikor a műsorvezető a film történetéről kérdezte De Nirót, az azon nyomban elsírta magát, és még sokáig nem tudott megszólalni. "Nem szeretek érzelmeskedni, de az a helyzet, hogy pontosan tudom, min megy keresztül David" - mondta könnyeivel küszködve a nagyszerű színész.

A film az év meglepetése, hiszen a rendezőt saját szenvedései ihlették. Minden díjátadón jelölték szinte az összes kategóriában, amiből Jennifer Lawrence eddig kettőt be is söpört. Ő alakítja a főhős barátnőjét, Bradley Cooper pedig magát a főhőst.

NÉZD MEG TE IS A BESZÉLGETÉST!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.