Így tette túl magát a megpróbáltatásokon Nigella

Forrás: AFP -
csoki Nigella Lawson tárgyalás sztárszakács megpróbáltatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárszakácsnő egy tévéinterjúban bevallotta: az édességekhez kellett nyúlnia, hogy átvészelje az elmúlt hónapok nehézségeit.

Először szólalt meg a nagy nyilvánosság előtt Nigella Lawson tárgyalása után. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, egykori alkalmazottai azért álltak bíróság elé, mert jókora összeggel károsították meg a tévészakács brutális volt férjét, Charles Saatchi milliárdos műgyűjtőt. Azt mondták, az asszony minderről tudott, ők viszont nem árulták el senkinek, hogy Nigella drogfüggő volt. A nő beismerte, hogy többször fogyasztott kokaint és marihuánát, de nem függő.

Forrás: AFP
Mentőt hívtak Cinthya Dictatorhozhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140103-cinthya-dictatorhoz-varga-viktor-szerelmehez-rohammentot-hivott-edesapja-ujev-elso-napjan.htmlMeggyógyult a rákos anyuka, akinek lánya vágta le hajáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20140102-sara-etchells-hatgyermekes-anya-akinek-lanya-borotvalta-le-hajat-miutan-rakos-lett-felgyogyult.htmlSchobert Norbi egészségén viccelődnek a netenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20140102-rubint-reka-kifakadt-amiert-az-a-hir-terjed-hogy-schobert-norbi-komaban-van-korabban-michael.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.