VV Teó kárt tett magában

Forrás: RTL2 -
VV Teo kiborulás hiszti VV Alexa ValóVilág 6 orvos RTL II
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a szimpátiaszavazáson a legrosszabbul teljesített, VV Alexának kellett elhagynia a Villát szerdán. Játékostársai megsiratták, a leginkább azonban Teo borult ki, aki intim kapcsolatba is keveredett a lánnyal.

Krokodilkönnyeket hullatot Teo Alexáért a ValóVilág csereadásában. Úgy tűnik, tényleg a szívéhez nőtt a - többek között - rettenetes kacaja miatt kieső lány. A biszexuális játékos hisztériás rohamot kapott, mikor megtudta, hogy barátnőjének nincs már helye a játékban, és dühében a falba öklözött.

Teo azonban triplán is ráfázott, nem csak Alexát nem menthette meg a kieséstől, még a keze is eltörött - orvost kellett hozzá hívni, aki begipszelte a sérült végtagot - és büntetést is kapott viselkedéséért.

VV Simon világsztár külsőre váltotthttp://www.life.hu/legykepben/20140122-simon-a-valovilag-6-csodabogara-levagatta-a-hajat-es-most-robert-pattisonra-hasonlit.htmlNői fehérneműben pózoltak a VV fiúihttp://www.life.hu/legykepben/20140122-az-rtl-ii-valovilagaban-vv-aurelio-vv-jozsi-vv-laci-vv-zsolt-vv-simon-noi-fehernemuben-pozolt.htmlA rendőrségen köthet ki VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140122-charlotte-a-valovillag-6-szexfuggo-szereploje-a-villabol-egyenesen-a-birosagra-mehet-prosti-multja.htmlVV Teo lepasszolja a csúszómászókat http://www.life.hu/legykepben/20140121-vv-teo-rutinosan-megszabadul-a-csuszomaszoktol.htmlA testéből élt VV Charlottehttp://www.life.hu/legykepben/20140121-charlotte-a-valo-vilag-6-ferfifaloja-prostitualtkent-dolgozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.