Kómában van Törőcsik András focista

Újpest agyműtét kóma labdarúgó esés Törőcsik András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Agyműtétet hajtottak végre az Újpest 58 éves, 45-szörös válogatott labdarúgóján, aki azóta kómában fekszik – írja az Origo.hu az nso.hu. értesüléseire hivatkozva.

A sportportál azt írta: Törőcsik hétfőn névnapi partin volt, elesett, és olyan súlyosan beütötte a fejét, hogy kórházba kellett szállítani. A Merényi Gusztáv Kórházban operálták meg, ahol a beavatkozás óta az intenzív osztályon fekszik. Az MTI érdeklődésére a kórház megerősítette az információt, részleteket azonban nem közölt, arra hivatkozva, hogy a család ehhez még nem járult hozzá.

Forrás: Ch. Gáll András

Törőcsik 2010-ben hasonló eset miatt került kórházba, akkor otthonában esett el, beverte a fejét, és az Állami Egészségügyi Központban kezelték, koponyaűri vérzés miatt műtétet is végrehajtottak rajta.
Az 58 éves klasszis negyvenötször szerepelt a válogatottban, részt vett az 1978-as és 1982-es világbajnokságokon, összesen tizenkét gólt szerzett címeres mezben. Törőcsik kivételes cselező-készségével és rúgótechnikájával vált közönségkedvenccé.

Choking game: a fojtogatós játék - lélegzetnyi határ élet és halál közötthttp://www.life.hu/drlife/20140318-choking-game-a-fojtogatos-jatek-mar-hazankban-is-terjed.htmlSokkoló, életveszélyes "fojtogatós játék" terjed hazánkban is: a choking game. A kamaszok életének megóvása érdekében rendkívül fontos, hogy a szülők tisztában legyenek a játék lényegével és azokkal a jelekkel, melyek nyomán tettenérhető, megakadályozható a jelenség. A Life.hu a végzetes játék nyomába eredt.Dr. LifeOrigoFarkasházy barátja várta Kínában Bajorthttp://www.life.hu/drlife/20140320-farkashazy-tivadar-baratja-kollegaja-bajor-imre-kinai-kezeleserol-betegsegerol-beszelt.htmlEgy ország drukkol most a nagybeteg Bajor Imrének. A színész jelenleg Kínában kezelteti magát, barátja, Farkasházy Tivadar pedig könnyes szemmel kérte az embereket arra, hogy imádkozzanak Imréért.Dr. Life--A stressz szerepe a daganatok kialakulásábanhttp://www.life.hu/drlife/20140318-a-stressz-szerepe-a-daganatok-kialakulasaban.htmlEgyes feltételezések szerint a stressz nagyon erős kockázati faktor a daganatos megbetegedések kialakulásában, más feltételezések azonban cáfolják ezt.Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.