Megsérült Máté Kriszta

Forrás: TV2 -
veszély Sportkórház szereplés súlyos sérülés tánc Máté Krisztina Szombat esti láz térd RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veszélybe került Máté Kriszta tánca a Szombat Esti Lázban, ugyanis a műsorvezető súlyosan megsérült.

Máté Kriszta próba közben egy rossz mozdulatnak köszönhetően a kórházban kötött ki. Az orvosok a vizsgálatok után kellemetlen hírt közöltek a műsorvezetővel – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„Próba közben félreléptem, de akkor még nem éreztem, hogy nagy a baj. Azonban este már lábra sem tudtam állni, ezért bementünk a kórházba, ahol vizsgálatok sora várt rám. Kiderült, hogy az elülső keresztszalag elszakadt a térdemben, amelyet, ha lemegy a duzzanat, hétfő reggel meg is műthetnek. A Sportkórház térdspecialistája hétfő reggel mégis úgy döntött, egyelőre mégsem operál. A duzzanat csökkent, nem kizárt, hogy megúszható a műtét. Most itthon jegelem, borogatom és felpolcolom a lábam, valamint minden nap trombózis elleni injekciót kell szúrni a hasamba, és gyulladáscsökkentőt is szedek" - magyarázta Kriszta, aki bizakodik és reménykedik, hogy még a táncparkettre állhat.

„Remélem, hogy nem lesz szükség a műtétre, ha már belevágtam, nem adom fel!" - mondta lelkesen Kriszta.

Megan Fox sokkoló koplalásba kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20140325-megan-fox-amerikai-szineszno-a-transfomers-sztarja-szoptatas-mellett-koplal.htmlMegan Fox pár hetes kisfia szoptatása mellett kezdett sokkoló koplalásba, hogy visszanyerje alakját.Dr. LifeBódi Sylvi megsérülthttp://www.life.hu/drlife/20140324-bodi-sylvi-modell-szorfozes-kozben-egy-korallzatonyon-megserult.html Véres fotót posztolt Bódi Sylvi. A modellt szörfözés közben érte csúnya baleset.Dr. LifeOrigoRá sem ismerni Adele-re, annyira lefogyotthttp://www.life.hu/drlife/20140323-adele-brit-enekesno-nagyon-lefogyott.htmlA víz világnapján posztolt magáról egy fotót a világhírű énekesnő. Bár ez a selfie nem éppen informatív, az biztos, hogy Adele sokkal vékonyabb, mint megismertük.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.