A baba akinek két anyukája van - petesejt donáció

Születés szülés család gyermek Jön a baba Hadas Krisztával petesejt donáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pár 11 év hosszú, reményekkel teli várakozása után petesejt donációval vált valóra a nagy álom, a közös baba. A házaspárt éveken át hiába vizsgálták, hosszú ideig nem találtak semmi eltérést náluk, mégsem jött össze az utód. 

Zsuzsa, Zsolt és Maja történetéről már mi is hírt adtunk itt, a Life.hu oldalán. A cikkben arról is szó esett, hogy Zsuzsánál végül korai klimaxot diagnosztizáltak. Ez azt (is) jelentette, hogy a szervezete csak annyi petesejtet termel, amely a ciklusok fenntartásához elegendő csupán. Így jött az ötlet: a petesejt donáció

Forrás: jonababa.post.hu

A donor Zsuzsa unokatestvére lett, Melinda, aki a kérés hallatán egyetlen másodpercig se habozott.

Forrás: jonababa.post.hu

Azóta Maja megszületett, fantasztikusan szép, csodás baba, akit már egy filmszerepre is "felkértek".

Jön a baba Hadas Krisztával

Zsuzsa, valamint a többi anyuka babavárásának időszakát és a szülés gyönyörű eseményét minden vasárnap, 15.00 órai kezdettel a Jön a baba Hadas Krisztával című sorozatban láthatod a LifeNetwork tévén. A sorozatban szereplő kismamák történetét, az aktuális eseményeket a produkció blogján ismerheted meg és követheted nyomon. Az őszinte hangvételű műsor kapcsán nem csak Hadas Kriszta nevét érdemes megjegyezned, a produkció fáradhatatlan szerkesztője Kéky Kira videoújságíró.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.