Kibírja vajon egy férfi a szülés látványt? Bárdosi Sándor szerint igen

Bárdosi Sándor szívderítő szülés-elokészítő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sándor és felesége élete legfontosabb pillanatára készül, hiszen nemsokára megszületik kisfiuk. Az egykori profi bokszoló úgy tűnik, megérett a feladathoz: az érmeit gyűjtő szobát ugyanis átadta a hamarosan érkező csöppségnek, és gyermekszobává alakította.

Január közepén érkezik meg a kisfiú, de a sikeres sportoló már most tudja, hogy kell kinyitni a babakocsit, sőt a gyerekholmik nagy részét is beszerezték már.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Bárdosi Sándor úgy tervezi, hogy bent lesz a baba születésénél, bár ő és kedvese is aggódnak amiatt, hogyan bírja majd a bokszoló a látványt. Hogy végül hogyan döntenek, kiderül a Napidoktor.hu videójából.

Ez az oka, ha időnként vizesedik, bedagad a lábadhttp://www.life.hu/drlife/20141128-szivderito-ha-bedagad-a-labam-akor-szivbeteg-vagyok.htmlA Szívderítő.hu oldalán sokan érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy jelezhet-e szívbetegséget, ha estére bedagad a lábuk, vagy vizesedik valamelyik végtagjuk, esetleg az ujjaik duzzadnak meg. A szakértő válaszolt.Dr. Life--Veszélyben van Gombos Edina terhessége?http://www.life.hu/drlife/20141128-napidoktor-veszelyben-van-gombos-edina-terhessege-video.htmlA műsorvezető második babájával terhes, ám kiderült, hogy kislánya bárányhimlős, így félő volt, hogy esetleg ő is elkaphatja a betegséget, ami kockázatot jelentett volna a babára is.Dr. Life--Kiderült, hogy miért halnak korábban a férfiak, mint a nőkhttp://www.life.hu/drlife/20141127-szivderito-kiderult-hogy-miert-halnak-meg-elobb-a-ferfiak-mint-a-nok.htmlBár négy százalékkal több fiú születik, a 60 évesek között már túlnyomó többségben vannak a nők. De míg a férfiak egészségesebbnek vallják magukat, és több nőnél diagnosztizálnak krónikus betegséget, mégis több férfi hal bele a krónikus megbetegedésekbe. De mi lehet ennek az oka?Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.